شیرینی بیسکوییتی مخصوص کریسمس

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    d28b49b6fd2d0c932c6834ff3b3b9668.jpg
    مواد لازم :

    کره ذوب شده 220 گرم
    شکر قهوه ای 100 گرم
    آرد سفید 350 گرم
    دارچین یا زنجبیل 1 قتشق چایخوری
    شیر 1 لیوان
    انواع میوه های شیرین با طعم ها و رنگ های گوناگون


    مواد لازم برای تزئین :

    شکر برای روی شیرینی 50 گرم
    آب لیمو(یا عصاره ی میوه ی دلخواهتان) 1 تا 2 قاشق غذاخوری
    روبان رنگی باریک مقداری

    طرز تهیه :
    1 - در ابتدا فر را در درجه ی 180 سلیسیوس قرار می دهیم تا گرم شود و از اتلاف انرژی جلوگیری شود.
    2 - کره و شکر قهوه ای را در یک کاسه هم می زنیم تا کاملا یکدست شود، آرد و ادویه های گفته شده (دارچین یا زنجبیل) را الک کرده تا صاف شود و به مخلوط اضافه می کنیم. مقداری شیر به آن اضافه می کنیم تا به شکل خمیر درآید. با استفاده از دست خمیر را صاف کرده و میگذاریم به مدت 30 دقیقه بماند تا خنک شود.
    3 - مقداری آرد بر روی سطح ظرف بپاشید ، خمیر را به 2 تکه مساوی تقسیم کرده طوری که ضخامت آنها حدود یک و نیم سانتی متر باشد. خمیر را به مدل ها و شکل هایی از کریسمس در می آوریم. وسط آنها را برش هایی عمیق داده و مقداری شکر آب شده داخل آنها میریزیم .
    4 - با دقت زیاد این خمیر آماده شده شیرینی را داخل فر می گذاریم.
    5 - برای پخته شدن 10 دقیقه زمان لازم است تا بیسکویت ها یا همان شیرینی هایمان کاملا طلایی شوند. قبل از آنکه شیرینی ها را در سینی بچینیم باید یک سوراخ کوچکی روی هرکدام بزنیم.
    6 - در یک ظرف زیبا آنها را می چینیم و می گذاریم تا کاملا خنک شوند. رو ی آنها انواع برش هایی از میوه های مختلف را می توان گذاشت.
    7 - روی بیسکویت ها مقداری شکر و یا عصاره ای از آبلیمو می ریزیم.
    8 - در آخر دور تا دور ظرف را با روبانی زیبا تزئین می کنیم .