نویسنده: منصوره آرام فرد زیباترین کتاب درباره ی رسیدن به موفقیت قسمت اصلی کتاب معجون موفقیت برگرفته شده از روح بزرگ و زیبای استاد احمد حلت است که از طریق سخنرانی ها ،سمنارها ، مصاحبه ها و مقالات ایشان می باشد . اغلب اتفاق نیکویی که در زندگی منتظر رخ دادنش هستیم ، بسیاری اوقات نتیجه وعارضه خود به خودی یک اتفاق بزرگترند . برای مثال اگر برنامه حرکتی و ورزشی درستی در پیش بگیریم و رژیم غذایی مناسبی برای خود انتخاب کنیم و روان و ذهن خود را در آرامش و قرارپیوسته ای نگاه داریم ، خود به خود سلامتی و سرحالی نتیجه طبیعی آن خواهد بود و جسم و اندام متناسب و ورزیده خود به خود به دنبال آن خواهند آمد . به جرات میتوانم بگویم معجون موفقیت یکی از زیباترین کتابهایی است که دربارهی موفقیت خواندهام. احساس میکنم هر نویسندهای با هر اثری که از خودش به جای میگذارد همراه با آن رشد میکند چون که غیرممکن است که کسی بارانی از شادی و رحمت برای دیگران بفرستد و دستان خودش با قطراتی از آن خیس نگردد. زمانی که این معجون را میساختم به ذائقهی خودم خیلی گوارا و مطبوع آمد. احساس درونیام مرا بر آن داشت تا شما را نیز به خوردن این معجون خوشمزه دعوت کنم. زیرا یکی از درسهای زیبایی که از زندگی در کشور آمریکا آموختم این است که به بچهها از دوران کودکی از طریق مهدکودکها یا کارتونهای تلویزیونی عمل سهیم شدن با دیگران (Sharing) را یاد میدهند انتشارات نقش نگین