آشپزخانه از جمله مکان های مهم در خانه است که مرتب و تمیز بودن آن بسیار مهم است و احساس خوبی به اعضای خانواده می دهد. مدیریت آشپزخانه با پنج نکته طلایی آسان و شیرین تر می شود. وسایل را هوشمندانه تر نگه دارید هر چیز را در جایی نگهدارید که از آن استفاده میکنید. قابلمه و ماهیتابهها بهتر است در نزدیکی محدودهی آشپزی نگهدارید. کاسههایی که برای مخلوط کردن غذا از آن استفاده میکنید را نزدیک مکان آماده کردن مواد غذایی بگذارید. بشقاب، لیوان و ظروف لب تخت در نزدیکی ماشین ظرفشویی باشند. دستهبندی و نگهداری اشیای مشابه را با هم گروهبندی کنید. قوطی، سینی و هر چیزی که برای آشپزی از آن استفاده میکنید را دریک کابینت بگذارید. تمامی قاشقهای چوبی را در یک خمره یا ظرف قرار دهید. همهی ادویهجات در یک کشو باشند. دسترسی راحت وسایلی که بیشتر به آن نیاز دارید را در مکانی که بیشتر در دسترس است نگهداری کنید. چیزهایی که بیشتر استفاده میکنید را در چشم بگذارید. وسایل سنگین را در قفسهای پایین و چیزهایی که کمتر به آن نیاز دارید را در کابینتهایی که در ارتفاع هستند و یا در جای دیگری از خانه بگذارید. ( از یک چهارپایه تاشو در دسترس، برای اینگونه موارد استفاده نمایید )؛ برای مثال، اگر از یک بشقاب بوقلمون بسیار بزرگ، یک بار در سال استفاده میکنید، اصلاً نیاز نیست آن را داخل آشپزخانه نگهداری کنید. در عوض آن را در یک قفسهی بالا در انباری یا گاراژ قرار دهید. وسایل قدیمی را دور بیندازید هر سال، همه چیز را بههمریخته و بررسی کنید. سالانه یک فهرست از تمامی وسایل، ظروف آشپزی و لوازم آشپزی بنویسید. وسایل غیرضروری و تکراری را که آسیبدیده و تعمیر نمیشوند یا چیزهایی که دیگر از آن استفاده نمیکنید را دور بیندازید. داشتن ظروف نگهداری شفاف وسایل کوچک آشپزخانه را در کابینت نگهداری کنید. در صورت امکان، از قوطیهایی استفاده کنید که داخل آن دیده شود و دارای برچسبی باشد که خواندنش آسان است.