افسردگی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/7/15 در انجمن معرفی کتابهای چاپ شده

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    نویسنده/ مترجم: دکتر کوام مک‌کنزی/ دکتر محسن ارجمند، سپیده سعادت

    پزشکان اصطلاح افسردگى را براى توصیف وضعیتى که فرد را حداقل به‌ مدت چند هفته درگیر مى‌کند و بر جسم و روان او تاثیر مى‌گذارد، به کار مى‌برند.

    5424cc27a00c118eb2a6c0b13189c0d5.jpg
    هر ساله در ایران حدود سه میلیون مورد افسردگى در مطب پزشکان تشخیص داده مى‌شوند. به طور میانگین، هر پزشک عمومى روزانه یک مریض افسرده ملاقات مى‌کند.

    افسردگى تمام گروه‌هاى سنى را درگیر مى‌کند. بنابر بررسى‌ها، زنان دوبرابر مردان، از افسردگى رنج مى‌برند.

    همه ما گهگاه دچار غمگینى مى‌گردیم. غالبآ این حالت بعد از چند روز از بین مى‌رود و ما به زندگى عادیمان برمى‌گردیم. در چنین مواقعى مى‌گوییم؛ (افسرده) یا (پکر) بودم و یا (دلم گرفته بود).

    اگر غمگینى یا خلق پایین شما بر تمام جنبه‌هاى زندگى‌تان تأثیر گذاشته باشد، دو هفته طول بکشد و یا شما را به جایى برساند که راجع به خودکشى فکر کنید، باید به دنبال راه چاره باشید. به خاطر داشته باشید که افسردگى، یک بیمارى قابل درمان است و به مرور زمان وضعیت شما بهتر خواهد شد.

    حداقل یک پنجم افراد بالغ در طول زندگى خود، دچار افسردگى مى‌شوند.

    در عرض چهل سال گذشته، میزان افسردگى افزایش یافته است و این افزایش مى‌تواند معلول نحوه زندگى ما در این عصر باشد. به طوری که هرساله حدود سه ملیون مورد افسردگی در مطب پزشکان تشخیص داده می‏شود و آمارها نشان می‏دهد که میزان افسردگی در زنان دوبرابر مردان است. براى بسیارى از افراد، جهان روز به روز تنش‌زاتر مى‌شود و استرس مى‌تواند منجر به افسردگى گردد. افزایش میزان طلاق و جرم و جنایت، ساعات کارى طولانى یا بیکارى، صرفآ چند نمونه از عواملى هستند که فشار زندگى را بر افراد آسیب‌پذیر، بیشتر و بیشتر مى‌کنند.

    محل زندگى نیز مى‌تواند در احتمال ایجاد افسردگى دخیل باشد.

    انتشارات ارجمند