نویسنده/ مترجم: سوزان جفرز/ مهدی قرچه داغی در عمق هر یک از هراسهای شما، این ترس نهفته است که نتوانید با آنچه زندگی ممکن است برایتان به ارمغان آورد، روبهرو شوید. در دل ترس حرکت کردن و پیش رفتن به مراتب هول و هراسش کمتر از زمانی است که تحت تأثیر احساس یأس و درماندگی دچار هراس میشوید.- بزرگترین مشکلی که ممکن است در این مسیر پیش روی شما سبز شود، کمطاقتی و بیصبری است. توجه داشته باشید که نداشتن صبر و شکیبایی به گونهای مجازات کردن خویشتن است. تولید تنش، نارضایتی، و هراس میکند. هر گاه ندای منفی درون باعث میشود احساس بیصبری کنید، از آن بپرسید: «عجله برای چه؟ همه چیز عالی است. نگران نباش. هر گاه برای حرکت به جلو آماده باشم، این کار را میکنم. اما در حال حاضر در حال یادگیری هستم». - تا زمانی که به خاطر داشته باشید زندگی فرایندی ادامهدار از یادگیری است، احساس نمیکنید که هنوز کاری انجام ندادهاید. تجربه چند سال گذشته من نشان میدهد که بخشی از شادی و نشاط ما در زندگی، به دنبال چالش رفتن است. چالش ما این است که در مسیر خویشتن متعالی باقی بمانیم. این در نهایت خوشایندتر از حرکت در مسیر دیگر است. شما با توجه به احساستان متوجه میشوید که در مسیر درست حرکت میکنید یا نه. به احساستان اعتماد کنید. - متعهد شوید. متعهد شوید که ترس را به عقب برانید و به چیزی بیش از آنچه در لحظه حال هستید، تبدیل گردید. نیازی نیست که کارتان را تغییر بدهید. کافی است بیاموزید در کاری که میکنید انرژی خویشتن متعالی را به کار بگیرید. وقتی لحظه به لحظه، روز به روز، این گونه زندگی کنید، به خانهتان نزدیک و نزدیکتر میشوید. جالب اینجاست که وقتی نزدیک خانه رسیدید، میتوانید بدون هراس هر کاری را که میخواهید انجام دهید. وقتی خانه خود را پیدا کردید، آن احساس دلتنگی الهی از بین میرود. تا رسیدن به این موقعیت، ترس را احساس کنید اما انجامش دهید. انتشارات پیکان