نویسنده/ مترجم: جان اولیور/ مهدی قراچه داغی مهارت هایی که همه به آن احتیاج داریم و هرگز به ما نیاموختند در این کتاب کم نظیر و ضروری پدران و مادران می آموزند که چگونه با استفاده از روش هایی کاربردی به فرزندان خود کمک کنند تا مهارت های زندگی و نظم درونی را بیاموزند و در زندگی به کار برند. با توجه به رشد منطقی کودکان این کتاب اقدام به ارائه روش ها و بازی هایی نموده است که هم والدین و هم فرزندان می توانند برای رشد مهارت های خود به کمک یکدیگر از آن ها استفاده کنند. با توجه به سوالات عدیده ای که جامعه ما روزانه با آن ها روبه روست این کتاب راهنمایی است برای کلیه کسانی که با بچه ها سرو کار دارند. فهرست مطالب: 1: کشف درس اول 2: حکایت جان- زندگی ام را از آن خود می کنم 3: هنر زندگی و کار کردن با بچه ها پرورش استعداد طبیعی شما چگونه از این کتاب استفاده کنیم 4: تعهد برای موفقیت به حرف هایی که دیگران باید بزنند گوش می دهم با دیگران همان رفتاری را می کنم که دوست دارم آنها با من رفتار کنند به متفاوت بودن دیگران احترام می گذارم من به خاطر خواهم داشت که در خانواده ام، در مدرسه و در اجتماع کسانی هستند که به من توجه دارند بیشترین تلاش خودم را می کنم 5: خویشتن داری 6: زمان خویشتن داری 7: اعتماد به نفس 8: مسئولیت و پیامدها 9: فکر کردن و حل مسئله 10: همکاری 11: جان کلام ضمیمه انتشارات پیک بهار