پیروزی فکر

شروع موضوع توسط Nazanin ‏11/7/15 در انجمن معرفی کتابهای چاپ شده

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    نویسنده/ مترجم: اورایزن اسوت ماردن/ رضا سید حسینی

    این کتاب در تهییج مردم به کار و جرئت دادن به انسانها برای اقدام به کارهای بزرگ بسیار موفق است، بدین جهت برای قشر جوان کشور که احتیاج به روحیه دارند تا کارهای بزرگ بیافریند جالب خواهد بود.

    a9e165c46658441f56a7b3ad171dcda7.jpg
    فصل 1 : ارزش و نقشی که فکر در وجود انسانها دارد مورد بحث قرار گرفته و چنین عنوان می کند که فکر در این دنیا سکان همه چیز است.
    فصل 2 :
    از قدرت و فرماندهی که فکر به تمام جوارح انسانی دارد صحبت کرده و چنین نتیجه می گیرد که فکر رل اصلی را در زندگی انسانها بازی می کند.
    فصل 3 : در این فصل به نقش فکر در سلامتی و بیماری انسان اشاره کرده ، و چنین ادامه میدهد ، گاهیشده که انسانهای سالم بخاطر فکر مریضی مردند و چه بسا مریضهای سختی که بخاطر فکر صحت سالم شداند ، و جریاناتی نیز ذکر می کند.
    فصل 4 و 5 : از ترس و اینکه ترس چگونه و از کجا در انسانها پیدا می شود و مضراتی که این خصیصه بدنبال دارد سخن بمیان آمده آنگه از نقش تربیت در بوجود آمدن ترس و چگونگی از بین بردن ترس مطالبی مطرح می کند.
    فصل 6 : از هیجانها و تاثیراتی که هیجانات در وجود انسانها دارد صحبت کرده وچنین نتیجه میگیرد که اکثر سکته های قلبی ومردن های ناگهانی و جنون بخاطر هیجاناتی است که بر انسان وارد می شود.
    فصل 7 : در این فصل راههائی که انسانها میتوانند با گزینش آنها طبعی بشاشی و حالت با نشاط داشته باشند ارائه شده
    فصل 8 : از بدبینی و اینکه عامل ایجاد بدبینی در وجود انسان خود انسان است صحبت کرده آنگه از مضرات بدبینی و ناراحتی که این مسئله برای جامعه و خود انسان ایجاد می کند مطالبی مطرح کرده است.
    فصل 9 : از افکار نشاط آور و تاثیرآن در وجود انسانها سخن گفته و نتیجه میگیرد که چه بسا یک فکر خوشحال کننده انسان را از مرگ حتی نجات بخشد و جریاناتی نیز ذکر می کند.
    فصل 10 : منفی بافی و اثرات بدی که این خصلت در وجود انسان دارد مورد بحث قرار می گیرد و چنین ادامه میدهد که آدمهای منفی باف در زندگی غالبا عقب مانده وگوشه گیر هستند جه جرئت اقدام هیچ کاری را ندارند.
    فصل 11 : در این فصل از نقش ایمان و اعتقاد صبحت کرده و چنین عنوان می کند که اگر کاری پشتوانه ایمان داشته باشد به یقین به نتیجه میرسد.
    فصل 12 : از چگونگی نفوذ افکار در دیگران و اینکه ما میتوانیم با افکار خوبمان کسانی دیگر را تحت تاثیر قرار دهیم صحبت شده.
    فصل 13 : از افکاری که موفقیت می آفرینند سخن بمیان آمده و چنین ادامه میدهد اگر کاری با شک و تردید شروع شود نتیجه ندارد وکسانی که در دنیا منشا اثری شدند آنهائی بودند که بدون کوچکترین تردید بکار خود ادامه داده اند.
    فصل 14 : از اینکه چگونه و چرا باید اعتماد دیگران را بخود جلب کنیم صحبت کرده و راههائی که امکان جلب اعتماد دیگران هست ارائه داده.
    فصل 15 : در این فصل خصائص اخلاقی و نقش آنان در زندگی مورد بررسی قرار گرفته ضمنا از چگونه بوجود آمدن خصائیص اخلاقی و نقش تربیت در این زمینه مطالبی مطرح می کند.
    فصل 16 : در این فصل راههای چگونه مبارزه کردن با نقاط ضعف را ارائه میدهد.
    فصل 17 : این فصل با عنوان ( زیبائی چگونه کسب میشود) آغاز میشود و چنین دارد که اگر انسان روحش را زیبا کند تمام زشتیهای ظاهرش تبدیل به زیبائی می شود.
    فصل 18 : از خیال ونقش آن در زندگی انسانها صحبت شده.
    فصل 19 : در این فصل راههای مبارزه با پیری ارائه شده.
    فصل 20 : روشهائی که انسان با بکار بردن آنها می تواند به فکر تسلط پیدا کند مورد بررسی قرار گرفته.
    فصل 21 : در این فصل از این بحث میکند که انسان با پیوستند بخدا راه کمال را طی خواهد کرد.

    انتشارات بامداد