نویسنده/ مترجم: ساندرین فان در دوف/ گیل آوا این کتاب حاوی مطالبی پیرامون رفتارهای جنسی کودکان و نوجوانان بطور عموم, صرفنظر از ملیت, زبان و فرهنگ میباشد. همچنین حاوی پیشنهاداتی برای والدین و مربیان جهت برخورد با مسائل جنسی کودکان است. برای درک چگونگی مسائل جنسی کودکان، ابتدا باید از خود سوال کنیم که از مسائل جنسی بهطور کلی چه برداشتی داریم. توضیح آنچه ما در این مورد درک میکنیم، کار سادهای نیست. چرا که این موضوع در برگیرنده حیطه وسیعی از مسائل جنسی و جسمی، نیازها، میلها و احساسات میباشد. اغلب میشنویم که تمایلات جنسی را مجموعه رفتارهائی که به سکس مربوط میشود، تعریف میکنند. اما خود سکس چیست؟ در ادبیات و تحقیقات علمی تعاریف مختلفی از تمایلات جنسی ارائه میشود و بهنظر میرسد که همگان میدانند که تمایلات جنسی چیست. اما ارائه تعریفی در مورد توافق همگان، کاریست دشوار. هر کسی تعریف مشخصی از آن ارائه میدهد که در برگیرنده تجربه شخصی خود او میباشد. اگر از دوستان خود بپرسید: بهنظر شما تمایلات جنسی یعنی چه؟ خواهید دید جوابهایی که میشنوید، بسیار گوناگون و متفاوت است. مثلاً همه چیزهایی که به همآغوشی مربوط است؛ وقتیکه با دیدن یک زن زیبا، احساس هیجان در من ایجاد میشود؛ جذابیتهائی که نمیتوان در مقابلشان مقاومت نشان داد؛ با هم در حمام بودن و همدیگر را صابونمالی کردن؛ احساس مورموری که از لمس یکدیگر ایجاد میشود؛ یک احساس شدید در دستگاه جنسی، وقتیکه میگوید: من تو را میخواهم، همین حالا میخواهم؛ وقتیکه او غذائی کاملاً ویژه برایم میپزد، و هیجانی که از اینکار به من دست میدهد. و بههمین ترتیب هفت شخص مختلف ممکن است هفت پاسخ متفاوت به این پرسش دهند و ملاحظه کنید که هر چه تعداد پرسششوندگان بیشتر شود، پاسخهای داده شده هم متنوعتر خواهد بود. نیاز جنسی بهطور آشکار مفهومی شخصی است. اگر به پاسخهای بالا دقت کنید، میبینید که این تمایلات به احساسات ما مربوط هستند؛ دیدن، لمسکردن، بوئیدن، همآغوشی، ماساژدادن و در مورد برخی خوردن. تمایلات جنسی را در بهترین حالت میتوان چنین تعریف کرد: مجموعه رفتارها و احساسات جسمی میان دو نفر که میتوانند عامل ایجاد احساسات ویژهای از قبیل آرامش، هیجان و لذت گردند. لینک دانلود