نویسنده: حسین روحی راز رسیدن به موفقیت و هر آنچه دوست دارید همیشه این نکته را در نظر داشته باشید که موفقیتهای بزرگ در هر کاری زمانی به دست میآید که شما به ارزش حقیقت آن کار پی برده باشید و حقیقت هم زمانی معنا پیدا میکند که به آن ایمان داشته باشید و ایمان هم زمانی پابرجا و استوار خواهد ماند که کوچکترین شکی به کارتان و انجام کارتان نداشته باشید زیرا که شک آفت ایمان است. یکی از مهمترین دلایلی که من اقدام به گردآوری مطالب و چاپ این کتاب نمودهام این بود که اطلاعات کاملی را در مورد این کار، یعنی بازاریابی شبکهای را در اختیار شما عزیزان قرار دهم و با در اختیار گذاشتن این اطلاعات به شما و آگاه کردن شما از به دام افتادن شما در تلههایی به نام دسیسههای هرمی که ظاهری همچون بازاریابی شبکهای دارند جلوگیری کنم و بدینوسیله شما را با بازاریابی شبکهای اصل و سالم آشنا کنم، چرا که میدانم بسیاری از شما عزیزان دوست دارید که این کار را شروع کرده و با فعالیت در این کار از مزایای فوقالعاده بهرهمند گردید. حال با مطالعه این کتاب فرق بین بازاریابی شبکهای و دسیسههای هرمی را متوجه خواهید شد و راز موفقیت در این کار را یاد خواهید گرفت. فهرست مطالب : - پلکان موفقیت - موفقیت چیست؟ - بازاریابی شبکهای چیست؟ - چرا بازاریابی شبکهای؟ - مزایای کار در بازاریابی شبکهای - افراد موفق در بازاریابی شبکهای - نحوه انتخاب شرکت - همانندسازی چیست؟ - دسیسه هرمی چیست؟ - قوانین کمیسیون تجارت فدرال - قانونی بدون بازاریابی شبکهای در ایران - دلایل مهم شکست در بازاریابی شبکهای - جملات ارزشمند و سخنان پندآموز. انتشارات خدمات فرهنگی کرمان