خوشبختی در ذهن شماست

شروع موضوع توسط Nazanin ‏13/7/15 در انجمن معرفی کتابهای چاپ شده

1. Nazanin

Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

امتیاز دستاورد:
    38
    نویسندگان/ مترجم: استیون پالن، مارک لوین/ مجید شهرابی

هشت راز ضروری برای داشتن زندگی بدون حسرت و تاسف

fbb1aaa52e288097df1731d1ba2d1aad.jpg
    کلید خوشبختی این است که قدر آنچه را که داری، بدانی اما اگر بدست آوردن خوشبختی تا این حد ساده است، چرا بسیاری از مردم از زندگی ناراضی هستند؟

اغلب مردم گمان می کنند که خوشبختی بر اساس چیزهایی است که در زندگی به دست می آوریم: تمام زندگی من بهتر می شود اگر این ماشین را داشته باشم... من فقط به یک شغل بهتر نیاز دارم، بعد از آن حتماً راحت و خوشحال می شوم... اگر فقط با یک دختر خوب ازدواج کنم.

خب فرض کن ماشین خریدی، چه اتفاقی می افتد؟ تمام هفته را در رویا سیر می کنی و روی ابرها راه می روی. اما بعد از یک هفته دوباره همان آدم ناراضی می شوی که بودی.

خوشبختی یعنی اینکه هنر این را داشته باشی که قدر چیزهایی را که داری بدانی. این واقعاً یک هنر است. خوشبختی یک اتفاق نیست. بلکه یک حالت ذهنی است. شما می توانی در دنیا همه چیز داشته باشی اما در زندگی احساس رضایت نکنی. یا می توانی چیزهای کمی داشته باشی اما احساس شادی بی کران کنی. خوشبختی در ذهن شماست.

همانطور که تالمود گفته است: «ثروتمند کسی است که قدر آنچه را که دارد بداند». به همین دلیل است که دعاها همیشه با سپاسگذاری از نعمت های خدا شروع می شود:« خدایا از اینکه به من زندگی دادی سپاسگزارم.خدایا سپاسگزارم که می توانم ببینم، که می توانم دست ها و پاهایم را به کار ببندم، که می توانم فکر کنم.»

انتشارات نسل نواندیش