طرز تهیه كيک سيب زمينی مواد لازم براي تهيه خمير: آرد 700 گرم تخم مرغ دو عدد ماست دو قاشق غذاخوری خامه دو قاشق غذاخوری شیر 250 ميلی ليتر كره ذوب شده 100 گرم نمک يک قاشق چایخوری شکر 40 گرم بكينگ پودر يک قاشق چایخوری مواد لازم براي داخل كيک: سيب زمينی پخته شده يک كيلو گرم جعفری خرد شده نصف ليوان پيازچه خرد شده یک سوم ليوان پنير لبنه، كره و خردل ملايم از هركدام دو قاشق غذاخوری كاری، نمک، فلفل، آويشن و پودر سير از هركدام يک قاشق چایخوری روش تهيه: براي تهيه خمير ابتدا آرد، نمک و بكينگ پودر را با هم مخلوط می كنيم و كنار می گذاريم. بقيه مواد خمير را در كاسهای گود با همزن دستی خوب مخلوط می كنيم، سپس آرد را اضافه كرده و همه مواد را با هم ورز ميدهيم تا خمير لطيفی بدست بیاید. روی خمير حوله كشيده و نيم ساعت به آن استراحت می دهيم. سيب زمينی های پخته را رنده كرده و در كاسهای گود تمامی مواد وسط خمير را با هم مخلوط می كنيم. دو سوم خمير را به قطر نيم سانتیمتر پهن می كنيم. قالب مورد نظر را چرب كرده و خمير را روی كف و ديوارههاي آن می اندازيم، مواد سيبزميني را داخل خمير قرار داده، باقيمانده خمير را روي آن پهن ميكنيم و با چنگال چند حفره رويش ايجاد می كنيم. قالب را 30 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كرده ايم قرار ميدهيم و پس از اين مدت قالب را برگردانده، روي كيك را با زرده تخممرغ و زعفران زرين ميكنيم و دوباره 30 دقيقه داخل فر قرار می دهيم تا طلایی شود.