طرز تهیه کباب کوبیده سنتی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3091.jpg

    پخت کباب کوبیده سنتی در خانه


    با دستور زیر یک کباب سنتی خوشمزه درست کنید.


    مواد لازم برای کباب سنتی :

    گوشت مخلوط چرخ کرده برای هر سیخ ۷۰ گرم
    نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
    جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
    پیاز 2 عدد برا ی یک کیلو گوشت
    زرده تخم مرغ ۱ عدد

    طرز تهیه کباب سنتی :
    گوشت را به نسبت برابر، نیمی گوسفندی و نیمی گوساله، با هم دو بار چرخ کنید.
    برای هر دو کیلو گوشت، نصف قاشق چایخوری جوش شیرین اضافه کنید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و با نمک و فلفل و زردچوبه به گوشت افزوده و خوب ورز دهید. مجددا آن را چرخ کنید و زرده تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید و ورز دهید.
    به این گوشت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
    بعد مقداری آب جوش را در ظرفی بریزید و کنار دست خود بگذارید.


    برای هر سیخ تقریبا ۷۰ گرم گوشت را بردارید. دست خود را در آب جوشی که اکنون از حد جوش پایین‌تر آمده و گرم است بزنید و گوشت را روی سیخ هدایت کنید (یعنی با دست گوشت را به طور یکنواخت فرم داده و انتها و ابتدای سیخ را با فشار انگشتانتان روی سیخ بچسبانید تا کباب نریزد).


    میزان چربی گوشت و ورزدادن کافی، پیش از سیخ کشیدن کباب، دو عامل مهم برای تهیه کبابی باکیفیت است. بهتر است کباب سنتی را روی آتش ذغال تهیه کرده و با نان سنگک و سماق میل کنید.