تهیه باترمیلک در خانه مواد لازم : شیر ۱ پیمانه آبلیمو(آب لیموترش) یا سرکه سفید ۱ قاشق غذا خوری طرز تهیه باترمیلک خانگی : برای درست کردن باترمیلک کافی است که 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو را به 1 پیمانه شیر اضافه کرده و کمی با هم مخلوط کنید. اضافه کردن آب لیموترش و شیر 10 الی 15 دقیقه در دمای اتاق بدون همزدن قرار بدهید. تا این ترکیب حالت بریدگی پیدا می کند. ثابت قرار دادن ترکیب شیر و لیموترش ترکیب را مخلوط کرده و باترمیلک آماده می شود. بریده شدن ترکیب و آماده شدن باترمیلک موارد مصرف باترمیلک: * باترمیلک برای آن است که رطوبت کیک حفظ شود و مزه خوبی داشته باشد. باترمیلک علاوه بر نتیجه عالی در بافت و طعم کیک ، به دلیل دارا بودن حالتی اسیدی ، به هضم غذا هم کمک می کند. * در خیلی از کیک های رژیمی، مقدار روغن را نصف کرده و به جای آن از باترمیلک استفاده می کنند.