طرز تهیه باترمیلک خانگی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3084.jpg

    تهیه باترمیلک در خانه


    مواد لازم :

    شیر ۱ پیمانه
    آبلیمو(آب لیموترش) یا سرکه سفید ۱ قاشق غذا خوری

    طرز تهیه باترمیلک خانگی :
    برای درست کردن باترمیلک کافی است که 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو را به 1 پیمانه شیر اضافه کرده و کمی با هم مخلوط کنید.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3085.jpg

    اضافه کردن آب لیموترش و شیر



    10 الی 15 دقیقه در دمای اتاق بدون همزدن قرار بدهید. تا این ترکیب حالت بریدگی پیدا می کند.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3086.jpg

    ثابت قرار دادن ترکیب شیر و لیموترش



    ترکیب را مخلوط کرده و باترمیلک آماده می شود.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3087.jpg

    بریده شدن ترکیب و آماده شدن باترمیلک



    موارد مصرف باترمیلک:

    * باترمیلک برای آن است که رطوبت کیک حفظ شود و مزه خوبی داشته باشد. باترمیلک علاوه بر نتیجه عالی در بافت و طعم کیک ، به دلیل دارا بودن حالتی اسیدی ، به هضم غذا هم کمک می کند.


    * در خیلی از کیک های رژیمی، مقدار روغن را نصف کرده و به جای آن از باترمیلک استفاده می کنند.