شربت گل محمدی (گل سرخ)

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3073.jpg

    نحوه درست کردن شربت گل محمدی



    اوایل فصل بهار، فصل گل های محمدی هست و راحت می توان این گل را تهیه کرد.

    مواد لازم : (برای حدود 2 لیتر شربت )

    گل تازه محمدی نیم کیلو
    شکر 2 کیلو(حدود 7 پیمانه)
    آب 2 لیتر (حدود 8 پیمانه)
    جوهر لیمو یک قاشق مرباخوری

    طرز تهیه :
    ابتدا گلبرگ های گل را جدا می کنیم سپس آب را در کتری یا قابلمه می جوشانیم.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3074.jpg

    جدا کردن گلبرگ های گل محمدی


    اینجاست که باید سرعت عمل داشته باشید گلبرگها را در یک قابلمه ریخته و آب جوش را به یکباره روی گلبرگها بریزید.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3075.jpg

    ریختن سریع آبجوش روی گلبرگ های گل محمدی


    تا آب جوش روی گلبرگها را بپوشاند .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3076.jpg

    پوشاندن گلبرگ ها ی گل محمدی با آبجوش


    و زود دم کنی را می گذاریم و به مدت 24 ساعت صبر می کنیم این کار باعث می شود که عطر و بوی گل خارج نشود.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3077.jpg

    دم گذاشتن سریع گلبرگ ها


    حالا بعد از 24 ساعت گلبرگها را آبکش می کنیم و فقط می گذاریم آب آن خارج شود و هرگز با دست فشار نمی دهیم چون اینکار باعث بد رنگ شدن شربت می شود.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3078.jpg

    آبکش کردن کردن گلبرگ های گل محمدی


    حالا درون آب بدست آمده شکر ریخته و روی حرارت می گذاریم تا شربت بجوشد و قوام آید در مرحله آخر جوهر لیمو را اضافه می کنیم و بعد از یکی دو جوش از روی حرارت بر می داریم اگر خواستید رنگ مربا اضافه کنید در مرحله آخر همراه جوهر لیمو اضافه کنید.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3079.jpg

    اضافه کردن شکر به آب گلبرگ ها و جوشاندن آن



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3080.jpg

    این هم از قوام آمده اش



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3081.jpg

    آماده شدن شربت گل محمدی


    من از این مقدار مواد حدود 2 لیتر شربت بدست آورده ام.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3082.jpg

    شربت گل محمدی ( گل سرخ )


    سوال نکات مهم :

    ** این شربت همراه با آبلیموی تازه خیلی خوش طعم می شود کافیست برای یک قاشق غذاخوری شربت یک قاشق مرباخوری آبلیمو درون آب سرد بریزید.
    ** گلبرگها را در هنگام آبکش هرگز فشار ندهید چون باعث تغییر رنگ و قهو ه ای شدن آن می شود.


    ** در مرحله ریختن آب جوش عجله کنید چون باعث از بین رفتن عطر و بوی گل می شود.
    ** رنگ طبیعی شربت بدون اضافه کردن رنگ ما بین رنگ قرمز و گلبهی است.

    ** می توانید از رنگ های خوراکی برای رنگ شربت اضافه کنید .