طرز تهیه پاستا لوله ای

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3060.jpg

    نحوه پخت پاستا لوله ای


    پاستا لوله ای غذایی خوشمزه و پرانرژی که با این مواد اولیه می توانید این غذا را برای 6 تا 8 نفر سرو کنید و از خوردنش لذت ببرید.

    مدت زمان آماده سازی و پخت پاستا لوله ای : 45 دقیقه

    مواد لازم جهت تهیه پاستا لوله ای برای 8 نفر :

    پاستا لوله ای 450 گرم
    پنیر خامه ای 600 گرم
    پنیر موزارلا خرد شده 450 گرم
    تخم مرغ زده شده 1 عدد
    سس اسپاگتی (رب و گوشت چرخ کرده و پیاز) 900 گرم
    پنیر پارمزان رنده شده 1/4 فنجان

    طرز تهیه پاستا لوله ای :
    پاستا لوله ای را به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید در آب کم نمک بجوشانید و سپس آبکش کنید.

    سپس پاستا، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، تخم مرغ و نصف فنجان سس اسپاگتی را با هم مخلوط کنید.

    فر را تا دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.

    کف ظرف مورد نظر را چرب کنید و مخلوط پاستا را درون آن بریزید. و روی آن باقیمانده سس اسپاگتی و پنیر پارمزان را بریزید.

    به مدت 30 دقیقه در فر بپزید و بعد روی فر را روشن کرده و قبل از سرو 15 دقیقه صبر کنید تا خنک شود.