نحوه پخت پاستا لوله ای پاستا لوله ای غذایی خوشمزه و پرانرژی که با این مواد اولیه می توانید این غذا را برای 6 تا 8 نفر سرو کنید و از خوردنش لذت ببرید. مدت زمان آماده سازی و پخت پاستا لوله ای : 45 دقیقه مواد لازم جهت تهیه پاستا لوله ای برای 8 نفر : پاستا لوله ای 450 گرم پنیر خامه ای 600 گرم پنیر موزارلا خرد شده 450 گرم تخم مرغ زده شده 1 عدد سس اسپاگتی (رب و گوشت چرخ کرده و پیاز) 900 گرم پنیر پارمزان رنده شده 1/4 فنجان طرز تهیه پاستا لوله ای : پاستا لوله ای را به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید در آب کم نمک بجوشانید و سپس آبکش کنید. سپس پاستا، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، تخم مرغ و نصف فنجان سس اسپاگتی را با هم مخلوط کنید. فر را تا دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید. کف ظرف مورد نظر را چرب کنید و مخلوط پاستا را درون آن بریزید. و روی آن باقیمانده سس اسپاگتی و پنیر پارمزان را بریزید. به مدت 30 دقیقه در فر بپزید و بعد روی فر را روشن کرده و قبل از سرو 15 دقیقه صبر کنید تا خنک شود.