طرز تهیه استیک سوخاری

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3055.jpg

    بهترین استیک سوخاری بسیار خوشمزه و لذیذ


    آماده سازی : 20 دقیقه
    پخت : 20 دقیقه

    مواد لازم جهت تهیه استیک سوخاری برای 4 نفر :

    گوشت گوساله (استیکی) 250 گرم
    آرد 2 فنجان
    بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
    جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
    فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
    نمک 3/4 قاشق چای خوری
    باترمیلک 1 و 1/2 فنجان
    تخم مرغ 1 عدد
    سس تند 1 قاشق غذا خوری
    سیر خرد شده 2 حبه
    کره گیاهی 3 فنجان
    شیر 4 فنجان
    نمک و فلفل به میزان لازم


    طرز تهیه استیک سوخاری :
    استیک را به ضخامت حدود 0.5 سانت برش دهید. بکینگ پودر، جوش شیرین، فلفل و نمک را در یک کاسه کم عمق جداگانه با هم هم بزنید. باترمیلک، تخم مرغ، سس فلفلی تاباسکو، و سیر را هم با یکدیگر مخلوط کرده و هم بزنید. 2 فنجان آرد را در یک کاسه کم عمق بریزید. هر کدام از استیک ها را در آرد، سپس در خمیر، و دوباره در آرد بخوابانید. بگذارید هر یک از استیک ها به طور کامل با آرد پوشانده شوند.

    یک ماهیتابه عمیق را به حرارت 325 درجه فارنهایت (165 درجه سانتیگراد) برسانید. سپس استیک ها را تا جایی که رنگ آنها قهوه ای-طلایی شود در آن سرخ کنید (حدود 3 الی 5 دقیقه برای هر طرف). استیک سرخ شده را روی یک برگه یا حوله کاغذی برای روغن زدایی قرار دهید. کره آب شده را از ظرف خارج کنید. بگذارید مقدار کمی از کره باقی بماند. (حدود 4/1 فنجان)

    ظرف که در آن کمی کره وجود دارد را به حرارت متوسط رو به کم برسانید. آرد باقی مانده را به آن اضافه کنید. شیر را اضافه کرده و هم بزنید، حرارت را به میزان متوسط افزایش دهید، مایه سوخاری را به بجوش بیاورید، تا زمانی که ضخیم شود (حدود 6 الی 7 دقیقه) طبخ را ادامه دهید. نمک و فلفل را به عنوان ادویه اضافه کنید.



    استیک برای سرو شدن آماده است.