آموزش مراحل طرز تهیه بلوچیز برگر

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3045.jpg بلوچیز برگر یکی از فست فود های سالم و خوش مزه است



    من مطمئن هستم که شما طعم این بلوچیز برگرهای کوچک و خوشمزه را می پسندید.



    بلوچیز برگر یکی از فست فود های سالم و خوش مزه است که ما طرز تهیه این بلوچیز برگر خوش مزه رو به شما آموزش می دهیم.


    آماده سازی و پخت بلوچیز برگر : 45 دقیقه

    مواد لازم جهت تهیه بلوچیز برگر برای 12 نفر :



    گوشت گوساله چرخ شده و کم چرب 1300 گرم
    پنیر بلوچیز خرد شده 110 گرم
    پیازچه خرد شده 1/2 فنجان
    سس تند 1/4 قاشق چای خوری
    فلفل سیاه درشت 1 قاشق چای خوری
    نمک 1 قاشق چای خوری
    خردل خشک 1 قاشق چای خوری
    نان برگر 12 عدد

    طرز تهیه بلوچیز برگر :

    ابتدا درون یک ظرف گوشت چرخ کرده، پنیر آبی ( بلوچیز )، پیازچه، سس فلفل تند، فلفل سیاه، نمک و خردل را مخلوط کنید، برای اینکه همه مواد به خورد هم بروند و خوب جا بیفتد آن را ورز می دهیم و روی ظرف را پوشانده و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید.


    شعله کباب پز را زیاد کنید تا گرم شود. توری کباب پز را چرب کنید. مخلوط را به دوازده قسمت تقسیم کنید، و به صورت همبرگر در بیاورید هر طرف همبرگرها را حدودا 5 دقیقه بپزید تا زمانی که مغز پخت شوند. در آخر بلوچیز برگر آماده شده را به صورت ساندویچ سرو کنید.