اندرزهای کوچک زندگی 2

شروع موضوع توسط Nazanin ‏15/7/15 در انجمن معرفی کتابهای چاپ شده

1. Nazanin

Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

امتیاز دستاورد:
    38
    نویسندگان: شبنم خوشبخت، رعنا بابا خانلو

نکته هایی ماندگار برای یک زندگی بهتر

c6b32bf9985f360104df8e99cda156a8.jpg
    زندگی یک روند است . تمام کارهای ما در جهت پیشرفت و ترقی انجام می گیرد. انسان ناپخته هم در این روند ، پخته و کار آزموده می گردد . من به همان اندازه که تجربه کسب می کنم ، بیشتر می آموزم ، بیشتر تعمق می کنم و در این هنگام اغلب با خود فکر می کنم که یافته های من چه فوایدی ممکن است برای پسرم ادم داشته باشد.

چند سال پیش هنگامی که آدم قصد داشت به دانشگاه برود صورتی از پندها و اندرزها برای او نوشتم . در آن زمان فکر می کردم همان مجموعه ای جامع و کامل است. اما پس از گذشت چند روز مواردی دیگر به نظرم رسید که مایل بودم به ان اضافه شود. مسایل بسیار مهمی را فراموش کرده بودم ، مانند:
    « سعی کن تو اولین کسی نباشی که رسم و روسومات فامیلی را زیر پا می گذلری» یا« در همان اولین نگاه بی نیروی عشق ایمان بیاور» . و یا مسایل عملی و سودمندی مانند:« بطور مستمر آمپول ضد آنفولو آنزا بزن».
    و یا « هنگامی که یک فنجان قهوه بین زانوهایت گذاشته ای رانندگی نکن.» واضح بود که تنها یک کار می توانستم بکنم و آنهم تهیه یک مجموعه دیگر بود.
    این کار به مدت دو سال به طول انجامید. روزی که این کتاب به دست آدم رسید با من تماس گرفت و گفت :« پدر، این مجموعه جدید فو ق العاده است. فکر می کنم مفید تر از اولی باشد.»
    پرسیدم:ـ یعنی فکر می کنی من هر دو سال یک بار باید در حال نوشتن کتابی با عنوان « اندرزهای کوچک زندگی» باشم؟ « گفت، بله، البته» و من فکر میکنم که کتاب دوم چیزی کم ندارد با دلخوری گفتم :« ببینم چه می توانم بکنم.»

انتشارات آوند دانش