طرز تهیه پلوی کدو حلوایی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3038.jpg


    مواد لازم برای پلوی کدو حلوایی :

    برنج ۳ پیمانه
    آب برای برنج ۴ پیمانه
    گوشت چرخ کرده بدون چربی ۵۰۰ گرم
    کدو حلوایی ۷۰۰ الی ۹۰۰ گرم
    عدس پلویی ۱ پیمانه
    پیاز سرخ شده بدون روغن ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
    نمک و شکر و فلفل سیاه و آرد به مقدار لازم
    روغن مخصوص پخت برای کته ۲ قاشق غذا خوری
    روغن مخصوص سرخ برای سرخ کردن کدو به میزان لازم

    طرز تهیه پلوی کدو حلوایی :
    این غذا یکی از غذاهای ابتکاری و من درآوردی است که می پزم برای تهیه این غذا برنج را با آب و نمک و ۲ قاشق روغن به صورت کته در آورید و از پلوپز هم می توانید استفاده کنید.

    در فاصله ای کته درست می شود به گوشت چرخ کرده نمک و فلفل اضافه کرده و برای این غذا گوشت باید حالت چسبندگی داشته باشد بهتر است برای مخلوط آن از مولینکس استفاده کنید و یک الی دو قاشق آرد به آن بزنید و خوب مالش دهید و درون ظرفی دو لیوان آب و نمک و زردچوبه بریزید و روی حرارت گذاشته وقتی جوش آمد کوفته قلقلی ریز درست کرده و در آب جوش بیندازید تا کامل بپزد و آبش جمع شده و شعله زیر آنرا خاموش کنید بعضی به جای پختن کوفته قلقلی را سرخ میکنند شما هر جوری که دوست دارید انجام دهید .

    کدو را چهار گوش به اندازه حبه های قند کنید و در روغن سرخ کرده و بعد از خارج کردن از روغن روی صافی یا دستمال خشک کن بریزید تا روغنش گرفته شود و بلا فاصله روی آن به مقدار دلخواه شکر بپاشید چون کدو گرم است شکر حل شده و جذب کدو میشود اگر کدو خیلی شیرین بود نیازی به این کار نیست اما اگر کدو شیرینی اش کم بود شکر اضافه کنید خوشمزه تر میشود .

    عدس را هم جداگانه با کمی نمک و آب بپزید.

    پیاز سرخ شده را به موادی که آماده کردید اضافه کنید و وقتی برنج دم کشید در دیس یک کفگیر برنج بکشید و یک کفگیر از مواد و چند بار این کار را انجام دهید تا دیس پر شود و بعد هم نوش جان کنید.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3039.jpg