طرز تهیه میگو پلو مجلسی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3037.jpg


    زمان آماده سازی : 35 الی 40 دقیقه


    مواد لازم برای 3 نفر :

    برنج 2 و یک چهارم پیمانه پلوپز
    آب برای کته 3 و یک چهارم پیمانه پلوپز
    میگوی پاک شده 300 الی 350 گرم
    زرشک قرمز 3 قاشق غذا خوری
    خلال بادام 3 قاشق غذا خوری
    جعفری یا گشنیز خرد شده 3 قاشق غذا خوری
    هویج خلال شده 3 الی 4 قاشق غذا خوری
    روغن به میزان لازم
    زعفران دم کرده 2 فاشق غذا خوری
    نمک به میزان لازم
    شکر 2 الی3 قاشق مربا خوری
    پیاز داغ طلایی 2 قاشق غذا خوری
    پیاز 1 عدد

    طرز تهیه :
    برنج را شسته و نمک بریزید بعد از دو سه ساعت روی شعله گذاشته و دو الی سه قاشق روغن زیتون در آن بریزید و یکی دو بار به آرامی هم بزنید تا آب آن تبخیر شود بعد در قابلمه روغن ریخته و از نان یا سیب زمینی برای ته دیگ استفاده کنید و برنج را روی آن ریخته و دور برنج را جمع کنید تا به قابلمه نچسبد و با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را دم بیندازید .

    خلال بادام و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیم (کتری ، بخاری ، سماور ) گذاشته تا خوشرنگ و نرم شود .

    از طرفی دیگر دو لیوان آّب در قابلمه ریخته روی گاز گذاشته و میگو را در آن بریزید و نمک و زردچوبه و فلفل و یک عدد پیاز هم اضافه کنید و پس از 5 دقیقه جوشیدن روی صافی ریخته و کنار بگذارید .

    هویج های خلال شده را هم با مقدار کمی آب بپزید و در آخر یک قاشق شکر و کمی هم روغن اضافه کنید .

    زرشک را هم خوب شسته و با اضافه کردن شکر و روغن کمی تفت دهید و شعله را خاموش کنید زرشک نباید زیاد تفت داده شود چون هم خشک و هم رنگش سیاه میشود .

    جعفری را هم خرد کرده و تمامی مواد را به همراه پیاز داغ طلایی مخلوط کنید .
    برنج که دم کشید مواد آماده شده را لا به لای برنج یا روی برنج تزئین کنید .