زمان آماده سازی : 35 الی 40 دقیقه مواد لازم برای 3 نفر : برنج 2 و یک چهارم پیمانه پلوپز آب برای کته 3 و یک چهارم پیمانه پلوپز میگوی پاک شده 300 الی 350 گرم زرشک قرمز 3 قاشق غذا خوری خلال بادام 3 قاشق غذا خوری جعفری یا گشنیز خرد شده 3 قاشق غذا خوری هویج خلال شده 3 الی 4 قاشق غذا خوری روغن به میزان لازم زعفران دم کرده 2 فاشق غذا خوری نمک به میزان لازم شکر 2 الی3 قاشق مربا خوری پیاز داغ طلایی 2 قاشق غذا خوری پیاز 1 عدد طرز تهیه : برنج را شسته و نمک بریزید بعد از دو سه ساعت روی شعله گذاشته و دو الی سه قاشق روغن زیتون در آن بریزید و یکی دو بار به آرامی هم بزنید تا آب آن تبخیر شود بعد در قابلمه روغن ریخته و از نان یا سیب زمینی برای ته دیگ استفاده کنید و برنج را روی آن ریخته و دور برنج را جمع کنید تا به قابلمه نچسبد و با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را دم بیندازید . خلال بادام و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیم (کتری ، بخاری ، سماور ) گذاشته تا خوشرنگ و نرم شود . از طرفی دیگر دو لیوان آّب در قابلمه ریخته روی گاز گذاشته و میگو را در آن بریزید و نمک و زردچوبه و فلفل و یک عدد پیاز هم اضافه کنید و پس از 5 دقیقه جوشیدن روی صافی ریخته و کنار بگذارید . هویج های خلال شده را هم با مقدار کمی آب بپزید و در آخر یک قاشق شکر و کمی هم روغن اضافه کنید . زرشک را هم خوب شسته و با اضافه کردن شکر و روغن کمی تفت دهید و شعله را خاموش کنید زرشک نباید زیاد تفت داده شود چون هم خشک و هم رنگش سیاه میشود . جعفری را هم خرد کرده و تمامی مواد را به همراه پیاز داغ طلایی مخلوط کنید . برنج که دم کشید مواد آماده شده را لا به لای برنج یا روی برنج تزئین کنید .