باگت تخم مرغی پخته شده برای روز مادر

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3033.jpg


    این باگت خوش طعم را برای روز مادر و روز زن درست کرده و از خوردن آن در کنار مادر و همسرتان لذت ببرید.

    مناسب : 10 وعده
    مدت زمان آمادگی : 30 دقیقه
    مدت زمان پخت : 30 تا 40 دقیقه، 350 درجه‌ی فارنهایت ( 176 درجه‌ی سلسیوس )
    مدت زمان خنک شدن : 5 دقیقه


    مواد لازم :

    باگت ( 450 گرمی ) ایتالیایی یا فرانسوی ( بریده نشده ) 2 عدد
    سوسیس به مقدار لازم
    فلفل متوسط زرد یا قرمز شیرین، خرد شده 1 عدد ( 3/4 فنجان )
    پیازچه نصف شده 1/2 لیوان
    تخم مرغ ، آرام زده شده 10 عدد
    خامه‌ی زده شده به مقدار مساوی یا خامه‌ی سبک 2/3 لیوان
    ریحان خرد شده 1/4 لیوان
    نمک 1/2 قاشق چایخوری
    پنیر موزارلا خرد شده 1 و 1/2 لیوان

    2 عدد باگت ( 450 گرمی ) ایتالیایی یا فرانسوی ( بریده نشده )


    طرز تهیه باگت تخم مرغی پخته شده برای روز مادر :
    1- فر را از قبل در دمای 176 درجه‌ی سلسیوس گرم کنید. یک ورق شیرینی پزی بزرگ را روی میز بگذارید. با استفاده از یک چاقوی دندانه دار، بالای هر یک از نان‎ها به اندازه‌ی یک اینچ از طرف بلند ببرید. از قاشق یا انگشتتان برای بیرون آوردن محتویات درون نان‎ها استفاده کنید. پوسته‎های نان را روی ورق شیرینی پزی آماده قرار دهید.

    2- روکش‎ روی سوسیس‎ها را در صورت وجود جدا کنید. در یک ماهیتابه‎ی بزرگ، سوسیس‎ها را له کرده و به همراه فلفل‎ شیرین‎ها به مدت 8 دقیقه‎ای بپزید تا سوسیس‎ها پخته شوند و فلفل‎ها نیز تُرد باشند. پیازچه ها را در آخرین دقایق پختن مخلوط کنید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و چربی آن را دور بریزید.

    3- در یک کاسه‎ی بزرگ، تخم مرغ‎ها، خامه‎ی زده شده، ریحان و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید. مخلوط سوسیس و یک لیوان پنیر را نیز اضافه کرده، به هم بزنید.

    4- با دقت مخلوط تخم مرغ را داخل پوسته‎های نانی ( همان نان خالی شده ) بریزید. 1/2 لیوان باقی مانده‎ پنیر را روی مخلوط بپاشید. به مدت 35 تا 40 دقیقه بدون درپوش بپزید یا تا وقتی که تخم مرغ‎ها آماده بشوند. ( 70 درجه سلسیوس )

    5- بگذارید برای 5 دقیقه خنک شود. با استفاده از چاقوی دندانه‎دار، باگت‎ها را قطعه قطعه کنید.