طرز تهیه پنه با سس ایتالیایی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3031.jpg


    پنه با سس ایتالیایی غذایی بسیار خوش طعم و خوش مزه

    آماده سازی : 15 دقیقه
    پخت : 35 دقیقه

    مواد لازم جهت تهیه پنه با سس ایتالیایی برای 6 نفر :

    پاستا 350 گرم
    روغن زیتون 2 قاشق چای خوری
    گوشت چرخ کرده 350 گرم
    پیاز خرد شده 1 فنجان
    سس گوجه فرنگی 425 گرم
    گوجه فرنگی خرد شده 400 گرم
    سیر خرد شده 4 حبه
    رب گوجه فرنگی 150 گرم
    پنیر موزارلا رشته ای 2 فنجان

    طرز تهیه پنه با سس ایتالیایی :
    1. فر را قبلا تا دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید (175 درجه سانتیگراد). آب به همراه کمی نمک را در یک قابلمه بزرگ ریخته تا بجوشد. پاستا را به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید سپس از آب خارج کنید.

    2. روغن را در یک ظرف عمیق حرارت دهید، گوشت و پیاز را درون آن ریخته تا بصورت یکدست قهوه ای شوند. روغن اضافه را بگیرید. سس گوجه، گوجه خورد شده و رب گوجه را اضافه کنید و بهم بزنید. به مدت ده دقیقه جوشیده و گه گاه بهم بزنید. آن را به همراه پاستا در یک ظرف 20 در 30 سانتیمتری ریخته و روی آنها پنیر موزارلا بریزید.

    3. به مدت 20 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده بپزید.