پنه با سس ایتالیایی غذایی بسیار خوش طعم و خوش مزه آماده سازی : 15 دقیقه پخت : 35 دقیقه مواد لازم جهت تهیه پنه با سس ایتالیایی برای 6 نفر : پاستا 350 گرم روغن زیتون 2 قاشق چای خوری گوشت چرخ کرده 350 گرم پیاز خرد شده 1 فنجان سس گوجه فرنگی 425 گرم گوجه فرنگی خرد شده 400 گرم سیر خرد شده 4 حبه رب گوجه فرنگی 150 گرم پنیر موزارلا رشته ای 2 فنجان طرز تهیه پنه با سس ایتالیایی : 1. فر را قبلا تا دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید (175 درجه سانتیگراد). آب به همراه کمی نمک را در یک قابلمه بزرگ ریخته تا بجوشد. پاستا را به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید سپس از آب خارج کنید. 2. روغن را در یک ظرف عمیق حرارت دهید، گوشت و پیاز را درون آن ریخته تا بصورت یکدست قهوه ای شوند. روغن اضافه را بگیرید. سس گوجه، گوجه خورد شده و رب گوجه را اضافه کنید و بهم بزنید. به مدت ده دقیقه جوشیده و گه گاه بهم بزنید. آن را به همراه پاستا در یک ظرف 20 در 30 سانتیمتری ریخته و روی آنها پنیر موزارلا بریزید. 3. به مدت 20 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده بپزید.