طرز تهیه خورش کرفسی متفاوت

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3029.jpg


    خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی ایرانیان است که طرفداران بسیار زیادی دارد. برای ایجاد تنوع در غذاهای تان خورش کرفس را این بار متفاوت درست کنید.


    مواد لازم برای خورش کرفس :

    گوشت گوسفندی 200 گرم
    کرفس خرد شده 200 گرم
    لوبیا چیتی 50 گرم
    رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
    نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری
    پیاز 1 عدد
    سبزی قورمه سبزی 50 گرم
    آبغوره ½ پیمانه
    نمک و فلفل و زردچوبه مقداری

    طرز تهیه خورش کرفس :
    ابتدا پیاز خرد شده را در روغن کمی تفت دهید.
    وقتی سبک شد سپس گوشت گوسفندی خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی زرد چوبه و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و کمی اجازه دهید گوشت پخته شود (حدود 10 دقیقه).
    سپس سبزی قورمه سبزی را به گوشت بیفزایید و کمی تفت دهید .


    رب گوجه فرنگی را نیز با این مواد کمی سرخ کنید (1- 2 دقیقه).
    حدود 4 لیوان آب به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد.
    لوبیا چیتی را که از شب قبل خیس کرده ، اجازه دهید جداگانه پخته شود.


    در این فاصله کرفس های شسته و خرد شده را در کمی روغن مایع حدود 10 دقیقه تفت دهید.
    وقتی آب کرفس ها کشیده شد نعنا خشک را نیز به آن اضافه کنید و حدود 2 دقیقه تفت دهید و شعله را خاموش کنید.


    هنگامی که گوشت پخته شد ،لوبیا چیتی پخته شده و کرفس و نعنا تفت داد شده و آبغوره و نمک را نیز به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید حدود 15 دقیقه دیگر تا جا بیفتد.