پیتزا سالامی تند

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2998.jpg


    مواد لازم:

    آرد 200 گرم
    مایه خمیر 10 گرم
    شکر 1/2 قاشق چای خوری
    نمک به میزان لازم
    شیر ولرم 1/8 لیتر
    روغن زیتون 6 قاشق غذا خوری
    گوجه فرنگی 6 عدد
    فلفل سبز ریز 6 عدد
    پنیر ورقه ای 60 گرم
    کالباس سالامی به صورت ورقه ای 50 گرم

    طرز تهیه:
    یک سینی را چرب میکنیم.آرد را در یک کاسه الک نموده وسط آرد را گود کرده دانه های مایه خمیر را با شکر و شیر ولرم و کمی آرد در وسط آن هم میزنیم.روی کاسه را میپوشانیم.این پیش خمیر را 15 دقیقه میگذاریم بماند تا ور بیاید.سپس پیش خمیر را با باقیمانده آرد و 3 قاشق غذا خوری روغن زیتون و نمک ورز میدهیم آنگاه از آن دو تکه خمیر در می آوریم و آنها را باز میکنیم.صفحه های خمیر را در سینی قرار میدهیم 20 دقیقه میگذاریم در یک محل گرم بماند.



    فر را تا 180 درجه گرم میکنیم و گوجه فرنگی ها را پوست گرفته،به ورق های ضخیم میبریم.ورق های گوجه فرنگی را روی خمیر میچینیم، دم فلفل ها را گرفته و آنها راه نصف میکنیم.تخم فلفل ها را میگیریم.پنیر را به شکل رشته هایی به عرض یک سانتی متر میبریم.فلفل و رشته های پنیر ورقه ای و سالامی یا کالباس را مابین گوجه فرنگی ها پخش میکنیم.روغن زیتون را روی آنها میریزیم.پیتزا را حدود 20 الی 30 دقیقه درون فر میگذاریم و داغ سرو میکنیم.

    نکته ها و گفته ها:
    برای پخت پیتزا علاوه بر فر از مایکروفر و وسیله های مشابه هم میتوان استفاده کرد.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2999.jpg