پیراشکی تن ماهی به شکل ماهی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3024.jpg


    مواد لازم برای خمیر پیراشکی:

    آرد سفید ۲ و نیم پیمانه
    بکینگ پودر ١ قاشق غذاخوری
    خمیر مایه ١ قاشق غذاخوری
    ماست نصف پیمانه
    شیر نصف پیمانه
    روغن مایع یک چهارم پیمانه
    نمک نصف قاشق چایخوری
    شکر ١ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه خمیر پیراشکی تن ماهی :
    ۱- ماست، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید.
    ۲- خمیر مایه و شکر را روی مخلوط ماست بپاشید .

    ۳- بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدهید تا خمیر یک دستی درست شود.

    ۴- روی خمیر را بپوشانید و بذارید به مدت یک ساعت یا تا وقتی که حجم آن دو برابر شد استراحت کند.



    مواد لازم میانی برای پیراشکی تن ماهی :

    تن ماهی ٢ قوطی
    آبلیمو کمی
    پیاز خرد شده ٢ قاشق غذاخوری
    گوجه فرنگی ١ عدد کوچک
    پنیر سفید (لیقوان+خامه ای) ۱۰۰ گرم

    طرز تهیه پیراشکی تن ماهی :
    ۱- خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
    ۲- هر قسمت را با وردنه مانند شکل زیر باز کنید.

    ۳- خمیر را از درازا به ٣ قسمت مساوی تقسیم کنید و با نوک چاقو نشانه گذاری کنید (مواظب باشید خمیر پاره نشود).

    ۴- دو طرف خمیر شیارهایی مورب ایجاد کنید.
    ۵- همه ی مواد میانی را در وسط خمیر بریزید.

    ۶- مانند تصویر شیارها را روی هم قرار دهید.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3025.jpg


    ۷- زرده تخم مرغ را روی پیراشکی می مالیم و روی آن سیاه دانه می پاشیم.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3026.jpg


    زمان پخت :
    در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت نیم ساعت .