مواد لازم برای خمیر پیراشکی: آرد سفید ۲ و نیم پیمانه بکینگ پودر ١ قاشق غذاخوری خمیر مایه ١ قاشق غذاخوری ماست نصف پیمانه شیر نصف پیمانه روغن مایع یک چهارم پیمانه نمک نصف قاشق چایخوری شکر ١ قاشق غذاخوری طرز تهیه خمیر پیراشکی تن ماهی : ۱- ماست، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید. ۲- خمیر مایه و شکر را روی مخلوط ماست بپاشید . ۳- بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدهید تا خمیر یک دستی درست شود. ۴- روی خمیر را بپوشانید و بذارید به مدت یک ساعت یا تا وقتی که حجم آن دو برابر شد استراحت کند. مواد لازم میانی برای پیراشکی تن ماهی : تن ماهی ٢ قوطی آبلیمو کمی پیاز خرد شده ٢ قاشق غذاخوری گوجه فرنگی ١ عدد کوچک پنیر سفید (لیقوان+خامه ای) ۱۰۰ گرم طرز تهیه پیراشکی تن ماهی : ۱- خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. ۲- هر قسمت را با وردنه مانند شکل زیر باز کنید. ۳- خمیر را از درازا به ٣ قسمت مساوی تقسیم کنید و با نوک چاقو نشانه گذاری کنید (مواظب باشید خمیر پاره نشود). ۴- دو طرف خمیر شیارهایی مورب ایجاد کنید. ۵- همه ی مواد میانی را در وسط خمیر بریزید. ۶- مانند تصویر شیارها را روی هم قرار دهید. ۷- زرده تخم مرغ را روی پیراشکی می مالیم و روی آن سیاه دانه می پاشیم. زمان پخت : در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت نیم ساعت .