مواد لازم: کلم پیچ ،رشته رشته نیم کیلو شلغم 3 عدد هویج 4 عدد پیاز خرد کرده 2 عدد نخود و لوبیا 3 پیمانه سبزی* ساطوری 1 کیلو آلو بخارا خیسانده 2 پیمانه روغن 5 قاشق نمک و فلفل به مقدار لازم * سبزی شامل تره ، جعفری ، گشنیز و برگ چغندر می باشد. دستور طبخ آش: نخود و لوبیا را در 2 لیتر آب در یک دیگ روی شعله به جوش بیاورید، سپس شعله را کم کنید در دیگ را ببندید و اجازه دهید حدود 2 ساعت بپزد. در پایان ساعت اول اندکی نمک و فلفل بزنید. در پایان ساعت دوم سبزی و تره بار و آلو را روی مابقی بریزید و اگر لازم باشد کمی آب جوش اضافه کنید. اجازه دهید آش به جوش بیاید سپس شعله را کم کنید و بگذارید حدود 40 دقیقه بپزد. روغن را در تابه روی شعله ی ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا سرخ شود.پیاز داغ را در آش آماده بریزید هم بزنید و بگذارید تا 10 دقیقه ی دیگر هم بپزد. این آش را می توان با نعناع داغ تزیین کرد.