طرز تهیه آش کلم (آذربایجان)

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3020.jpg


    مواد لازم:

    کلم پیچ ،رشته رشته نیم کیلو
    شلغم 3 عدد
    هویج 4 عدد
    پیاز خرد کرده 2 عدد
    نخود و لوبیا 3 پیمانه
    سبزی* ساطوری 1 کیلو
    آلو بخارا خیسانده 2 پیمانه
    روغن 5 قاشق
    نمک و فلفل به مقدار لازم

    * سبزی شامل تره ، جعفری ، گشنیز و برگ چغندر می باشد.


    دستور طبخ آش:
    نخود و لوبیا را در 2 لیتر آب در یک دیگ روی شعله به جوش بیاورید، سپس شعله را کم کنید در دیگ را ببندید و اجازه دهید حدود 2 ساعت بپزد.

    در پایان ساعت اول اندکی نمک و فلفل بزنید. در پایان ساعت دوم سبزی و تره بار و آلو را روی مابقی بریزید و اگر لازم باشد کمی آب جوش اضافه کنید. اجازه دهید آش به جوش بیاید سپس شعله را کم کنید و بگذارید حدود 40 دقیقه بپزد.

    روغن را در تابه روی شعله ی ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا سرخ شود.پیاز داغ را در آش آماده بریزید هم بزنید و بگذارید تا 10 دقیقه ی دیگر هم بپزد. این آش را می توان با نعناع داغ تزیین کرد.