اراده به خردورزی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏15/7/15 در انجمن معرفی کتابهای چاپ شده

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    نویسنده/ مترجم: علی صاحبی/ سایه سخن

    مهمترین ابزار لازم برای کاوش و چاره جوئی پیرامون مسئله ی « چه باید کرد » به جریان انداختن قوه ی اندیشیدن و خرد ورزی است.

    bbcfd07c97b7b740a318304b9b89fe52.jpg
    سخن از عقل و خردورزی چه به حکم دین باشد و چه به حکم یک نیاز اجتناب ناپذیر انسانی بر ما لازم است؛ابتدا باید روی آن اندیشید و بی مهری هائی که نسبت به آن شده را زدود؛ و فضای عقل گرائی را معطر گرداند؛ فضایی که چنان آلوده شده؛ که سالهاست مردم حتی از به زبان آوردن واژه عقل در کنار دین می هراسند . تا در مقابل این پدیده مهربان و انعطاف پذیر نباشیم مشکلات و کجروی ها همچنان باقی خواهند بود .

    گفته اند بر مردی دنیا ، آخرت و عقل عرضه گردید و مخیرگردانده شد که از این سه ، یکی را برای خویش بر گزیند ، مرد هم پس از اندکی تامل ، عقل را اختیار می نماید ، بعد که از سبب این انتخاب از او سوال می شود ، مرد در جواب می گوید :این یکی مرا به آن دو نیز خواهد رساند .

    انتشارات سایه سخن