کته تره با ماهی تیلاپیا

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3015.jpg


    مواد لازم:

    برنج سه پیمانه معادل 600 گرم
    تره 500 گرم
    قرص استاک گوشت یک عدد
    کره 50 گرم
    ماهی تیلاپیا یک کیلو
    کره برای سرخ کردن به میزان لازم
    ادویه مخصوص مرغ و ماهی یک قاشق غذاخوری
    آرد سفید به میزان لازم
    خامه 250 گرم
    پودر سیر نصف قاشق چای‌خوری
    پودر گردو به میزان دلخواه

    روش تهیه:
    1. ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهار و نیم پیمانه آب می‌جوشانیم، در اواسط جوشیدن برنج، تره را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم آب برنج کاملا کشیده شود در ظرف های تک نفره یا یک قابلمه بزرگ برنج را کشیده، فشرده کرده و دم می‌کنیم.

    2. اگر بخواهیم داخل قالب های تک نفره درست کنیم روی برنج فویل کشیده و آن را در فر دم می‌کنیم.

    3. ابتدا ماهی‌ها را با ادویه مرغ و ماهی طعم دار کرده کمی آرد روی آن می‌پاشیم و با کره آرام سرخ می‌کنیم.

    4. در نهایت خامه، پودرسیر و پودر گردو را روی ماهی داخل تابه می ریزیم وقتی دو جوش خورد و کمی غلیظ شد کته را دمر کرده و تکه‌های ماهی را روی آن سرو می‌کنیم.


    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3015.jpg


    مواد لازم:

    برنج سه پیمانه معادل 600 گرم
    تره 500 گرم
    قرص استاک گوشت یک عدد
    کره 50 گرم
    ماهی تیلاپیا یک کیلو
    کره برای سرخ کردن به میزان لازم
    ادویه مخصوص مرغ و ماهی یک قاشق غذاخوری
    آرد سفید به میزان لازم
    خامه 250 گرم
    پودر سیر نصف قاشق چای‌خوری
    پودر گردو به میزان دلخواه

    روش تهیه:
    1. ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهار و نیم پیمانه آب می‌جوشانیم، در اواسط جوشیدن برنج، تره را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم آب برنج کاملا کشیده شود در ظرف های تک نفره یا یک قابلمه بزرگ برنج را کشیده، فشرده کرده و دم می‌کنیم.

    2. اگر بخواهیم داخل قالب های تک نفره درست کنیم روی برنج فویل کشیده و آن را در فر دم می‌کنیم.

    3. ابتدا ماهی‌ها را با ادویه مرغ و ماهی طعم دار کرده کمی آرد روی آن می‌پاشیم و با کره آرام سرخ می‌کنیم.

    4. در نهایت خامه، پودرسیر و پودر گردو را روی ماهی داخل تابه می ریزیم وقتی دو جوش خورد و کمی غلیظ شد کته را دمر کرده و تکه‌های ماهی را روی آن سرو می‌کنیم.