مواد لازم: برنج سه پیمانه معادل 600 گرم تره 500 گرم قرص استاک گوشت یک عدد کره 50 گرم ماهی تیلاپیا یک کیلو کره برای سرخ کردن به میزان لازم ادویه مخصوص مرغ و ماهی یک قاشق غذاخوری آرد سفید به میزان لازم خامه 250 گرم پودر سیر نصف قاشق چایخوری پودر گردو به میزان دلخواه روش تهیه: 1. ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهار و نیم پیمانه آب میجوشانیم، در اواسط جوشیدن برنج، تره را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم آب برنج کاملا کشیده شود در ظرف های تک نفره یا یک قابلمه بزرگ برنج را کشیده، فشرده کرده و دم میکنیم. 2. اگر بخواهیم داخل قالب های تک نفره درست کنیم روی برنج فویل کشیده و آن را در فر دم میکنیم. 3. ابتدا ماهیها را با ادویه مرغ و ماهی طعم دار کرده کمی آرد روی آن میپاشیم و با کره آرام سرخ میکنیم. 4. در نهایت خامه، پودرسیر و پودر گردو را روی ماهی داخل تابه می ریزیم وقتی دو جوش خورد و کمی غلیظ شد کته را دمر کرده و تکههای ماهی را روی آن سرو میکنیم. مواد لازم: برنج سه پیمانه معادل 600 گرم تره 500 گرم قرص استاک گوشت یک عدد کره 50 گرم ماهی تیلاپیا یک کیلو کره برای سرخ کردن به میزان لازم ادویه مخصوص مرغ و ماهی یک قاشق غذاخوری آرد سفید به میزان لازم خامه 250 گرم پودر سیر نصف قاشق چایخوری پودر گردو به میزان دلخواه روش تهیه: 1. ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهار و نیم پیمانه آب میجوشانیم، در اواسط جوشیدن برنج، تره را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم آب برنج کاملا کشیده شود در ظرف های تک نفره یا یک قابلمه بزرگ برنج را کشیده، فشرده کرده و دم میکنیم. 2. اگر بخواهیم داخل قالب های تک نفره درست کنیم روی برنج فویل کشیده و آن را در فر دم میکنیم. 3. ابتدا ماهیها را با ادویه مرغ و ماهی طعم دار کرده کمی آرد روی آن میپاشیم و با کره آرام سرخ میکنیم. 4. در نهایت خامه، پودرسیر و پودر گردو را روی ماهی داخل تابه می ریزیم وقتی دو جوش خورد و کمی غلیظ شد کته را دمر کرده و تکههای ماهی را روی آن سرو میکنیم.