طرز تهیه پیچاق قیمه (اردبیل)

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2984.jpg


    خورشتی متفاوت و بسیار خوشمزه

    آماده سازی : 15 دقیقه
    پخت : 45 دقیقه


    مواد لازم جهت تهیه پیچاق قیمه :

    گوشت گوسفندی خرد شده 400 گرم
    پیاز متوسط 4 عدد
    تخم مرغ 4 عدد
    خلال بادام 1/2 پیمانه
    زعفران پودر شده 1/2 قاشق چای خوری
    برگ مو 2 عدد
    آب 1 لیتر
    کره محلی 100 گرم
    آبغوره یا آب لیمو 1 قاشق غذا خوری
    ادویه خورشتی ( کاری، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل ساییده شده و نمک ) به میزان لازم

    طرز تهیه پیچاق قیمه :
    پیاز‌ها را خلالی نموده و با کمی کره تفت می‌دهیم تا طلایی شود.

    در این مرحله گوشت و برگ بو را اضافه نموده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا آب گوشت کشیده شود .

    مقداری ادویه اضافه کرده و دوباره تفت می‌دهیم سپس آب را افزوده و اجازه می‌دهیم گوشت‌ها بپزند.

    خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده، سپس آبکش نموده و در کمی کره تفت می‌دهیم و به همراه زعفران به گوشت‌های پخته شده اضافه می‌کنیم وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید تست طعم گرفته، نمک و ادویه آن‌ را اندازه می‌کنیم.

    پس از آن تخم‌مرغ‌ها را تک تک روی خورش می‌شکنیم و کمی زعفران روی زرده ها پاشیده و سپس در ظرف را می‌بندیم تا تخم‌مرغ‌ها بسته شود ، در پایان در ظرف کشیده و با پیاز داغ سرو می‌کنیم.


    نکته ها :
    می‌توان این خورش را با پلوی زعفرانی سرو کرد همچنین می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار دهید.