طرز تهیه فيله سالمون مخصوص شب عید

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2959.jpg


    آماده سازی : 60 دقیقه
    پخت : 40 دقیقه

    مواد لازم جهت تهیه فيله سالمون :

    فيله ماهى سالمون متوسط 6 عدد
    پیاز کوچک 1 عدد
    سیر 4 تا 6 عدد
    * فلفل دلمه 1 عدد
    فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
    زعفران دم کرده به میزان لازم
    روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
    آبلیمو تازه 3 قاشق غذا خوری

    * فلفل دلمه قرمز (و يا رب فلفل ... كه من از رب آن استفاده ميكنم )


    طرز تهیه فيله سالمون :
    فيله سالمون يكى از راحت ترين هاست كه من اغلب از روى تنبلى درست ميكنم.


    مواد را در غذا ساز ريخته و خوب تركيب ميكنيم . و تكه هاى ماهى سالمون را با اين تركيب مرينيت كرده ، خوب ماساژ ميدهيم و براى چند ساعت داخل يخچال قرار مي دهيم و حدود چهل دقيقه قبل از سرو غذا آن را داخل فر داغ قرار مي دهيم .

    فر را از قبل با حرارت بالا داغ ميكنيم و زمانى كه ماهى را درون فر قرار ميدهيم حرارت را روى 170 درجه سانتى گراد به مدت 30 تا 40 دقيقه قرار ميدهيم .

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2960.jpg

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2961.jpg