نویسنده/ مترجم: لاندی بانکرافت/ حورزاد صالحی اگر شما دارای فرزندی هستید که آزار دیده یا شنیده ، کتاب وقتی پدر به مادر آسیب میرساند ، برای شماست . آسیب شناسی زندگی مشترک خواندن کتاب وقتی پدر به مادر آسیب میرساند ، به تمام مادران آزار دیده مشاوران ، روانشناسان ، مددکاران اجتماعی ، وکلا و قضات ، توصیه می شود . آیا شریک زندگی ام می تواند از من سوء استفاده کند و هنوز پدر خوبی باشد ؟ آیا باید به خاطر فرزندانم به زندگی مشترک زندگیم ادامه دهیم ؟ او فردی عصبانی مزاج است و مدام مرا کنترل می کند . اما هرگز روی من دستی بلند نکرده است ، آیا باید باز هم نگران فرزندانم باشم ؟ چگونه باید با فرزندانم در مورد آزار صحبت کنم و چگونه زخم های آنان را التیام بخشم ؟ آیا من مادر بدی هستم . این سوالات مادران بسیاری را نگران می سازد . شما و فرزندان تان استحقاق این را دارید که خانه ای به دور از خطرات فیزیکی و احساسی داشته باشید . همسرتان و یا پدر فرزندان تان – شما را آزار می دهد ، مادر آنان نیز ، به فرزندان تان ، چه آن را ببینند ، یا بشنوند ، فرزندان تان به شما نیازمندند . کتاب وقتی پدر به مادر آسیب میرساند ، به شما کمک می کند تا : از فرزندان تان حمایت کنید و به بهبود آلام دردهای آنان کمک کنید . حتی در میانه ی آزارها ، عشق ، حمایت و الگوی مثبت خود ببخشید . شانس گرفتن حضانت آنان را بیشتر کنید . انتشارات پل