طرز تهیه کته با ماهی سالمون

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2949.jpg


    مواد لازم برای 4 نفر :

    ماهی سالمون 4 قطعه
    رزماری یک شاخه کوچک
    * ادویه مخلوط به میزان لازم
    برنج چهار لیوان پلوبز
    روغن زیتون برای برنج
    آب برای کته 5 لیوان پلوپز

    * ادویه مخلوط ( نمک،زردچوبه،فلفل قرمز،فلفل سیاه،زنجبیل،زیره،تخم گشنیز و دارچین و ... سبزیجات خشک معطر )


    طرز تهیه :
    برنج را شسته و آب به مقدار لازم روی آن بریزید و نمک اضافه کنید و دو ساعت خیس خورده و در پلوپز بریزید و یا روی گاز گذاشته بعد از اینکه آب آن تبخیر شد . کف قابلمه را روغن ریخته و برای ته دیگ از نان یا سیب زمینی استفاده کنید و برنج را روی آن ریخته و دورش را جمع کنید و روی حرارت ملایم دم بیندازید.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2950.jpg


    ماهی سالمون ارزش غذایی فراوانی دارد که با وجود چربی امگا 3 حیف است که در غذاهای ما جایگاهی نداشته باشد . بعضی از افراد طعم این ماهی را دوست ندارند . مزه این ماهی به نظر من شبیه ماهی تن است ولی با ادویه میتوان طعم کاملا متفاوتی به آن داد .چون این ماهی نیازی به روغن برای سرخ ندارد و هر چه ماهی بزرگتر باشد هنگام پخت مقدار بیشتری چربی پس میدهد میتوانید به راحتی اطراف ماهی را پس از شستن و گرفتن رطوبت گوشت ، به ادویه آغشته کنید و در ماهی تابه رژیمی گذاشته و با حرارت کم بپزید .با بالا رفتن درجه حرارت ،ماهی روغن انداخته و باروغن خودش حالت سرخ شدگی به خود میگیرد ولی سعی کنید حرارت بسیار کم باشد تا روغن دود نشود این روغن حاوی امگا 3 بوده و دارای ارزش غذایی فراوانی است مخصوصا برای شما خانمهای عزیز.