طعمی جدید و خوشمزه و ترد برای دوستداران فلافل ، هویج فلافل را خیلی خوش طعم و تردتر می کند این نوع را هم امتحان کنید. آماده سازی : 15 دقیقه پخت : 20 دقیقه مواد لازم جهت تهیه فلافل نخود و هویج برای 5 نفر : نخود خام 200 گرم هویج متوسط 1 عدد پیاز کوچک 1 عدد سیر 3-4 حبه انبه پودر شده 1 قاشق غذا خوری زیره سیاه 1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری زردچوبه 1 قاشق چای خوری جوش شیرین 1 قاشق چای خوری نمک به میزان لازم طرز تهیه فلافل نخود و هویج : نخود را حتما یک شبانه روز خیس کرده و آب آن را دوبار عوض کنید. سپس نخود را دوبار در چرخ گوشت قرار دهید هویج و پیاز و سیر را هم اضافه کنید (می توانید با رنده ریز رنده کنید). سپس ادویه جات را ریخته و مخلوط را خوب ورز می دهیم در یخچال قرار می دهیم. (هر چقدر مدت زمان ماندن در یخچال بیشتر باشد خمیر بهتر بهم می چسبد ) ماهیتابه نچسب را خوب داغ کرده روغن ریخته و از مواد با قالب برداشته و در روغن سرخ می کنیم.