با آموزش طرز تهیه این خمیر میتوانید درون آن را با هر موادی که دوست دارید پر کنید. آماده سازی : 15 دقیقه موردمصرف : پیش غذا مواد لازم جهت تهیه خمیر سمبوسه : آرد 3 پیمانه روغن ذرت 1/3 پیمانه نشاسته 1 قاشق غذا خوری تخم مرغ 1 عدد نمک و فلفل به میزان لازم آب ولرم به میزان لازم طرز تهیه خمیر سمبوسه : روغن را روی آرد ریخته و با دست مخلوط می کنیم. سپس نشاسته و نمک را همراه با تخم مرغ و روغن و آب ولرم مخلوط کرده و کمی ورز داده تا خمیر متوسط نرمی بدست بیاید یعنی نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد. سپس در کیسه نایلون گذاشته و به مدت دو ، سه ساعت استراحت می دهیم تا خمیر عمل بیاید. سطح صافی را آرد پاشی کرده با وردنه باز کرده تا نازک شود با قالب گرد شکل می دهیم . سپس مواد میانی را در یک طرف ریخته و طرف دیگر را روی آن قرار داده و محکم می بندیم. در روغن داغ سرخ می کنیم (البته اگر قالب سمبوسه داشته باشید خیلی راحت می توانید خمیر را داخل قالب گذاشته و مواد را داخل آن ریخته و بعد قالب را روی آن ببندید)