طرز تهیه خمیر سمبوسه

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2942.jpg


    با آموزش طرز تهیه این خمیر میتوانید درون آن را با هر موادی که دوست دارید پر کنید.

    آماده سازی : 15 دقیقه
    موردمصرف : پیش غذا

    مواد لازم جهت تهیه خمیر سمبوسه :

    آرد 3 پیمانه
    روغن ذرت 1/3 پیمانه
    نشاسته 1 قاشق غذا خوری
    تخم مرغ 1 عدد
    نمک و فلفل به میزان لازم
    آب ولرم به میزان لازم

    طرز تهیه خمیر سمبوسه :
    روغن را روی آرد ریخته و با دست مخلوط می کنیم.

    سپس نشاسته و نمک را همراه با تخم مرغ و روغن و آب ولرم مخلوط کرده و کمی ورز داده تا خمیر متوسط نرمی بدست بیاید یعنی نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد.

    سپس در کیسه نایلون گذاشته و به مدت دو ، سه ساعت استراحت می دهیم تا خمیر عمل بیاید.

    سطح صافی را آرد پاشی کرده با وردنه باز کرده تا نازک شود با قالب گرد شکل می دهیم . سپس مواد میانی را در یک طرف ریخته و طرف دیگر را روی آن قرار داده و محکم می بندیم.

    در روغن داغ سرخ می کنیم (البته اگر قالب سمبوسه داشته باشید خیلی راحت می توانید خمیر را داخل قالب گذاشته و مواد را داخل آن ریخته و بعد قالب را روی آن ببندید)