طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2937.jpg


    آماده سازی : 30 دقیقه
    مورد مصرف : پیش غذا

    مواد لازم جهت تهیه مینی ساندویچ مرغ :

    نان تست 1 بسته
    کالباس 250 گرم
    گردو 250 گرم
    سینه مرغ 2 عدد
    خیار شور به میزان لازم
    جعفری به میزان لازم
    سس مایونز به میزان لازم

    طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ :
    مرغ پخته و خرد شده را با جعفری و خیارشور خرد کرده و کالباس و سس مایونز مخلوط کنید .

    حالا روی نان تست مالیده و یکی دیگر از نان را روی مواد گذاشته با دست کمی فشار دهید تا دو تکه نان به هم بچسبند بعد مثلثی شکل برش بدهید .

    به دو طرف نان کمی سس زده و داخل جعفری و هویچ و کنجد جداگانه زده داخل سینی بچینید.