نمونه های زیادی در این کتاب وجود دارد که شرکت ها توانسته اند با ایجاد شور و شوق و عزت نفس در کارکنانشان نیروهای بالقوه و ابتکار آنها را بالا برده و در پیشرفت شرکت ها مؤثر بوده و سود حاصله را چند برابر کنند. راههای ایجاد شور و شوق در محیط کار و عزت نفس در کارکنان و افزایش نیروهای بالقوه و ابتکار آنها جهت پیشرفت شرکتها به روش ذیل امکان پذیر میباشد : گسترش عزت نفس فردی : 1 – زنده بودن : من کاملاً زنده هستم . من از خودم به خوبی استفاده می کنم . پر از انرژی هستم و بی حوصله نیستم . 2– خود مختاری : من خودم زندگیم را انتخاب می کنم . احساس می کنم که سرنوشتم به دست خودم رقم می خورد و خود مختار هستم . حس می کنم آزاد هستم و به چیزی وابسته نیستم . مسئول اعمال خودم هستم. 3 – خود آگاهی : سخن من با مردم همیشه گویای حقیقت است . نسبت به خودم درک و آگاهی دارم . از اینکه در من ناآگاهی وجود دارد که برای آگاه شدن تلاش می کند مطلع هستم . خود را فریب نمی دهم 4– شاخص بودن : احساس مهم بودن می کنم . شخص مهمی هستم . می توانم تمایز و تفاوت ایجادکنم. 5 – توانا و با صلاحیت بودن : احساس شایستگی دارم . قادرم که خود را با موقعیت هائی که در زندگی برخورد میکنم وفق دهم 6 – دوست داشتنی بودن : احساس می کنم که دوست داشتنی هستم . از بودن با خودم لذت میبرم . از شخصی که هستم راضی ام . و...