شور و شوق در محیط کار

شروع موضوع توسط Nazanin ‏15/7/15 در انجمن معرفی کتابهای چاپ شده

1. Nazanin

Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

امتیاز دستاورد:
    38
    نمونه های زیادی در این کتاب وجود دارد که شرکت ها توانسته اند با ایجاد شور و شوق و عزت نفس در کارکنانشان نیروهای بالقوه و ابتکار آنها را بالا برده و در پیشرفت شرکت ها مؤثر بوده و سود حاصله را چند برابر کنند.

c9ef037bb7a138011e990fc8867ed8d2.jpg
    راههای ایجاد شور و شوق در محیط کار و عزت نفس در کارکنان و افزایش نیروهای بالقوه و ابتکار آنها جهت پیشرفت شرکتها به روش ذیل امکان پذیر میباشد :
    گسترش عزت نفس فردی :
    1 – زنده بودن : من کاملاً زنده هستم . من از خودم به خوبی استفاده می کنم . پر از انرژی هستم و بی حوصله نیستم .
    2– خود مختاری : من خودم زندگیم را انتخاب می کنم . احساس می کنم که سرنوشتم به دست خودم رقم می خورد و خود مختار هستم . حس می کنم آزاد هستم و به چیزی وابسته نیستم . مسئول اعمال خودم هستم.
    3 – خود آگاهی : سخن من با مردم همیشه گویای حقیقت است . نسبت به خودم درک و آگاهی دارم . از اینکه در من ناآگاهی وجود دارد که برای آگاه شدن تلاش می کند مطلع هستم . خود را فریب نمی دهم
    4– شاخص بودن : احساس مهم بودن می کنم . شخص مهمی هستم . می توانم تمایز و تفاوت ایجادکنم.
    5 – توانا و با صلاحیت بودن : احساس شایستگی دارم . قادرم که خود را با موقعیت هائی که در زندگی برخورد میکنم وفق دهم
    6 – دوست داشتنی بودن : احساس می کنم که دوست داشتنی هستم . از بودن با خودم لذت میبرم . از شخصی که هستم راضی ام .

و...