کارآفرینان پیروز، زنان سازنده

شروع موضوع توسط Nazanin ‏15/7/15 در انجمن معرفی کتابهای چاپ شده

1. Nazanin

Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

امتیاز دستاورد:
    38
    نویسندگان/ مترجمان: لو گیمسون، الیسون میشل/ حسین حسینیان، عاطفه پاشازاده

بعضی فکر می کنند معنای موفقیت، کسب درآمد است، اما این طور نیست. کتاب «کارآفرینان پیروز، زنان سازنده» حاوی داستان های واقعی زنانی است که تجربیات خود درباره روش شروع کسب و کار و غلبه بر موانع موفقیت را با شما در میان می گذارند.

7c806d77e46f0a6e7a9b53886e212965.jpg
    در کتاب «کارآفرینان پیروز، زنان سازنده» می خوانیم چرا بعضی زنان کسب و کارهای خارق العاده ای خلق می کنند و از نظر مالی مستقل هستند، و بعضی دیگر فقط روی کاناپه نشسته، تلویزیون تماشا کرده و رویاپردازی می کنند که اگر یک ایده خوب داشتم، اگر جرات کافی داشتم، اگر به دانشکده بازرگانی رفته بودم، اگر مدرک تحصیلی داشتم، اگر وقت بیشتری داشتم، اگر بیشتر از من حمایت می شد و اگر باهوشتر بودم، دنیا گلستان می شد.

آیا شما هم در مقام زن دوست دارید مالک کسب و کار خودتان باشید؟ خب، بیایید اجازه ندهیم که این خواسته در حد رویا باقی بماند. کتاب «کارآفرینان پیروز، زنان سازنده» را بخوانید تا اطمینان حاصل کنید که دیدگاه لازم برای تحقق آن را دارید. همه زنان کارآفرین از جایی شروع کردند. باید بدانید که زنان زیادی مالک کسب و کار خودشان هستند و رویای خود را محقق کرده اند. آن ها زندگی خانوادگی و شغلی خود را با موفقیت متعادل کرده و احساس رضایت دارند. شاید نمی خواهید معروف شده یا مالک یک امپراطوری شوید. شاید فقط می خواهید مسئولیت سرنوشت خود را به عهده بگیرید و برای کسب درآمد، کاری را که دوست دارید انجام دهید. هدف تان هرچه که باشد، این کتاب به شما کمک می کند تا به آن دست یابید.

فهرست مطالب:
    • مقدمه ناشر
    • پیش گفتاری از اماهریسون
    • پیش گفتار نویسندگان
    • فصل 1: مثبت اندیشی
    • فصل 2: ایمان
    • فصل 3: اعتماد
    • فصل 4: نوآوری
    • فصل 5: هدف های بلند
    • فصل 6: خستگی ناپذیری
    • فصل 7: اراده
    • فصل 8: اشتیاق