نویسنده/ مترجم: مایکل بک/ سارا خاتمی 365 پرسش این کتابچه به منظور شناسایی زندگی عاشقانه و روابط موفقیتآمیز زوجهای جوان طرح گردیده است. شناخت های قبل از ازدواج 365 پرسش این کتابچه که به منظور شناسایی زندگی عاشقانه و روابط موفقیتآمیز زوجهای جوان طرح گردیده این موضوعات را دربر دارد: روابط, ارتباط با دیگران, عواطف و رویاها, اهداف و خیالات, تجربیات زندگی و اعتقادات, خاطرات, و جنسیت. سوالاتی از کتاب : - فکر می کنی تو مواقع بحرانی، چقدر از پی مشکلات برمی یام؟ - تا حالا تونستم به مشکلات بین خودمون غلبه کنم؟ - به نظرت چکار کنم که زندگی لذّت بخش تر بشه؟ به عقیده ات تغییری هست که لازم باشه؟ - چکار کنم که از کارم بیشتر لذّت ببرم؟ خیال می کنی کار خاصی از دستم برمی یاد؟ - واقعاًراهی هست که از رابطه مون بیشترو بهتر لذّت ببریم و آرامش بیشتری داشته باشیم؟ - موضوعی هست که دلت نخواد با من در میان بذاری؟چرا از این موضوعات ناراحتی؟می تونی خیلی راحت اونارو با کسان دیگه ای در میان یگذاری؟ - اصلاً موضوعی بوده که دلت خواسته باشه بیشتر و راحت تر و آزادانه تر راجع به اون حرف بزنم؟ - یادت می یاد اولین باری که منو دیدی، از چی خوشت اومد؟ - اون جذابیت طی این مدت تغییری کرده؟ - چکار بکنیم که رابطه مون بهتر بشه؟ فکر می کنی