طرز تهیه شامی رودباری

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2922.jpg


    این شامی غذایی بسیار خوشمزه و سبک است که به راحتی نیز آماده می شود.

    آماده سازی : 30 دقیقه
    پخت : 30 دقیقه

    مواد لازم جهت تهیه شامی رودباری برای 5 نفر :

    گوشت گوساله چرخ شده 300 گرم
    پیاز متوسط 2 عدد
    سبزی معطر ( جعفری و گشنیز ) به میزان لازم
    روغن زیتون به میزان لازم
    گلپر پودر شده به میزان لازم
    نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه شامی رودباری :
    گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و آب گرفته شده، نمک، فلفل، گلپر و سبزیجات معطر مخلوط کرده و ورز می دهیم.

    پس از 1 تا 2 ساعت استراحت در یخچال، گوشت را بصورت قالبی کرده و در روغن زیتون سرخ میکنیم.

    گوجه رنده شده را در روغن تفت می دهیم. سپس آب گرم به آن اضافه کرده، شامی ها را داخل آن چیده و آن را دم می‌گذاریم.

    (روی حرارت ملایم حدود 45 دقیقه تا یک ساعت) این غذا را می‌توان با برنج یا نان سرو کرد.