طرز تهیه خورش به، به روش دیگر

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2913.jpg



    مواد لازم :

    گوشت بدون استخوان 750 گرم
    به 1 کیلوگرم
    پیاز سرخ شده 4 قاشق سوپخوری
    روغن 150 گرم
    شکر (در صورت تمایل) 2 قاشق سوپخوری
    آبلیمو نصف فنجان کوچک
    گوجه فرنگی یا رب دو قاشق غذاخوری
    زعفران ساییده یک قاشق مرباخوری
    نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه :
    گوشت را قیمه ای خرد می کنیم سپس آن را کوبید و با پیاز سرخ می نماییم. آب به مقدار کافی درون قابلمه ریخته و می گذاریم گوشت بپزد.

    پوست به را گرفته و به چهار قسمت تقسیم می نماییم تخم به ها را جدا نموده و به شکل سیب زمینی قیمه به را خلالی کرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت می ریزیم.

    در مرحله پایانی طبخ خورش به : شکر - آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورش به جا بیافتد. دقت نمایید خورش آنقدر نپزد که به ها له شود و بعد از کشیدن خورش خلال های به فرم و شکل خود را حفظ نماید.خورش را با چلو میل نمایید.