طرز تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2905.jpg


    لیمو (لیموترش یا لیموعمانی) میوه‌ای درختچه‌ای است که از قدیم از آب (آبلیمو) یا خشک شده آن استفاده می‌شده است. در غذاهای سنتی ایران اصولا از لیموعمانی که یکی از انواع لیموترش است استفاده می‌شده و در حال حاضر هم کاربرد فراوان دارد. لیمو دارای خواص مقوی و محافظ قلب، اشتهاآور، آرام‌بخش، ضددرد و ضدانگل‌های روده‌ای نیز هست.


    مواد لازم :

    سینه مرغ 2 عدد
    پودر لیمو عمانی 1/2 قاشق غذاخوری
    مرزه 1 قاشق غذاخوری
    نمک 1 قاشق غذاخوری
    فلفل سیاه 1/2 قاشق غذاخوری
    روغن 1 قاشق غذاخوری
    کره 1 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه :
    لیمو عمانی را پودر کنید.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2906.jpg


    لیمو عمانی پودرشده، مرزه، نمک و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2907.jpg


    سینه های مرغ را به خوبی بشویید و اجازه دهید خشک شود. هر تکه سینه مرغ را با چاقو نصف کنید.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2908.jpg


    به این ترتیب 4 تکه سینه مرغ خواهید داشت. اگر برش ها به جای اینکه سینه مرغ را نازک کند، عمودی باشد، سرخ کردن آنها راحت تر خواهد بود.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2909.jpg


    طعم دهنده هایی را که با هم مخلوط کرده اید، روی تکه های مرغ بریزید.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2910.jpg


    سپس در یک تابه روغن و کره را مخلوط کنید و سینه های مرغ را داخل آن بیندازید تا سرخ شود. مرغ ها را طوری در تابه بچینید که فضای مناسبی بین آنها خالی باشد.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2911.jpg


    به محض اینکه یک طرف مرغ ها طلایی شد، برگردانید تا سمت دیگرش نیز به خوبی سرخ شود. تمام این مراحل زمان زیادی نمی برد.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2912.jpg


    پس از اینکه طرف دوم هم سرخ شد، آنها را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید، خنک شود.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2905.jpg


    این غذا را می توانید با سیب زمینی، گوجه فرنگی، انار و ریحان سرو کنید. مرغ سرخ شده با ادویه های ایرانی، غذایی بسیار لذیذ است که در زمانی کوتاه آماده می شود.