طرز تهیه کباب ملکه

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2898.jpg


    کباب ملکه بسیار ساده است و در عین حال کاربردی و شیک!

    موردمصرف : پیش غذا
    مناسب برای : مهمانی دوستانه

    مواد لازم جهت تهیه کباب ملکه :



    بادمجان
    فلفل دلمه
    گوشت چرخ کرده
    روغن
    آرد نخودچی
    نمک
    فلفل قرمز
    زردچوبه



    مقدار مواد بستگی به خودتان دارد .


    طرز تهیه کباب ملکه :
    سبزیجاتی مثل بادمجان و کدو و هویج و سیب زمینی و ... که تقریبا یک اندازه و گرد برش خوردند.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2899.jpg


    پیاز را داخل گوشت چرخ کرده رنده می کنیم. نمک و زرد چوبه و فلفل هم می ریزیم. فلفل دلمه را هم رنده می کنیم و یک کمی آرد نخودچی می ریزیم که باز نشود. مواد را یک ساعتی داخل یخچال می گذاریم.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2900.jpg


    بعد از یخچال در می آوریم و به اندازه های خیلی کوچک (که اندازه آن با موادمان هم خونی داشته باشد ) در می آوریم و آن ها را سرخ می کنیم .کاملا باید مغز پخت شوند.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2901.jpg


    در یک ظرف دیگر سبزیجاتمان را کمی تفت می دهیم. در حدی پخته شوند که باز نشوند! فقط از خامی در بیایند. زیر شعله اش کم باشد بهتر است.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2902.jpg


    حالا به ترتیب از هر کدام از سبزیجات + کباب روی هم می چینیم. بعد یک خلال دندان فرو می کنیم و تزیین کرده و در ظرف می چینیم .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2898.jpg