چرا می دونی ولی نمی تونی؟

شروع موضوع توسط Nazanin ‏16/7/15 در انجمن معرفی کتابهای چاپ شده

1. Nazanin

Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

امتیاز دستاورد:
    38
    نویسنده: مهری رحمانی

روان شناسی نتوانستن

e32c59ec3eba963bf698358db3b0c805.jpg
    میگه:بیشتر این چیزهایی رو که میگی منم می دونم،میگم:ممکنه بدونی ولی هنوز باور نداشته باشی.میگه:نه باور دارم،اصلا قبول قبول دارم،می دونم درسته ولی نمی تونم انجام بدم.انگار یک چیزی توی وجودم مانع میشه و نمیذاره باورهام رو به عمل در بیارم.میگم:می دونی چرا؟میگه:چرا؟میگم:چون بالغ شخصیت تو اسیره،مسئله اینه که تو از پدرت متنفری.حالا قدم به قدم با هم پیش میریم ببینیم به کجا می رسیم.چرا از پدرت متنفری؟میگی:چون همیشه منو تحقیر کرده،منو با دیگران مقایسه کرده،دیگران رو به رخ من کشیده،آزادی های متناسب با سن منو ازم سلب کرده.هیچ وقت به من افتخار نکرده،به نظرش من بی عرضه و مفت خورم،همیشه خواسته از خونه بیرونم کنه.وقتی همیشه خیال می کنم هر لحظه ممکنه آسیبی به من بزنه و این احساس واقعیه،چون تا حالا چند بار اتفاق افتاده که سر یک چیز کوچیک به من گیر داده و احساس امنیت و آرامش رو از من گرفته . . . .

می دونی که بیشتر مشکلات ما در رابطه با خودمون و دیگران به علت عدم شناخت و آگاهیه.به باور ما بهترین هدیه به دیگران دادن یک بسته آگاهیه و ما این مجموعه رو به عنوان بهترین هدیه به شما هموطنان تقدیم می کنیم.

انتشارات نسل نواندیش