نویسنده/ مترجمان: سوزان جفرز/ الهام ارام نیا، شمس الدین حسینی برای روزی مطمئن، عشقی موثر، ذهنی آرام اعتماد به نفس چیزی است که همه ی ما در جستجوی آنیم. بیشتر افراد برای بدست آوردن آن به دنیای بیرون نگاه می کنند. اما این به خود ما بستگی دارد که بذرهای احترام به نفس را بکاریم و رشد آن ها را تماشا کنیم. کلمات قدرتمند و عاشقانه که اکنون قصد خواندن آن ها را دارید به شما کمک خواهند کرد تا بذرهای احترام به نفس را در خود بکارید. آن ها پچ پچ های منفی ذهنمان را متوقف می کنند. پچ پچ هایی که ما را تضعیف می کند و مانع می شود تا کسی که می خواهیم باشیم و کاری را که می خواهیم انجام دهیم. به یاد داشته باشید که شما مجبور نیستید قدرتمندی این کلمات را باور داشته باشید. وقتی پیام ها را بارها و بارها می خوانید آن ها خود به خود در تفکرتان دست به کار می شوند و خود را در حالتی می بینید که با گام های مطمئن حرکت می کنید. من زندگی ام را به هر طریقی که دلم می خواهد باشد،شکل می دهم. من در زندگیم حق انتخاب دارم اکنون دست به عمل می زنم هیچ چیز برای ترسیدن وجود ندارد من قدرتم را احیا می کنم با قلبی باز،از مسیر کسانی که سعی می کنند به من آسیب برسانند خارج می شوم من درد درونی شان را می بینم و عاشقانه به آن ها اجازه می دهم رها شوند. من اشخاصی پرورنده را وارد زندگی ام می کنم. من در حال خلق زندگی توام با عشق هستم . انتشارات نسل نواندیش