میرزا کدو یک نوع میرزا قاسمی می باشد که به جای بادمجان از کدو برای طبخ آن استفاده می شود. مواد لازم : کدو سبز 500 گرم تخم مرغ 2 عدد سیر 1 بوته روغن به مقدار لازم رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری زردچوبه 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا کدوها را خوب شسته، سپس لایه بسیار نازکی از پوست آنها را گرفته و به صورت درشت رنده میکنیم. سیرها را پوست گرفته، آنها را کوبیده و در روغن فراوان و با حرارت بسیار کم تفت میدهیم. پس از آن سیرها را از روغن خارج کرده و درون ظرف میریزیم. تخممرغ ها را نیز جداگانه شکسته و پس از مخلوط کردن داخل روغن انداخته و سرخ میکنیم. درون باقیمانده روغن، کدوهای رنده شده را سرخ کرده و مدام هم می زنیم تا ته نگیرد. دقت نمایید کدو را زیاد سرخ نکنید. در مرحله آخر رب گوجه فرنگی و سیر و تخممرغ را همراه نمک، فلفل و زردچوبه به کدوها اضافه میکنیم.