نویسندگان/ مترجمان: آلیسون لی، آنتونی ام. گرانت/ محمدرضا کرامتی، یعقوب شفیعی فرد رفتار هر فرد با خودش چه مهربانانه و چه منتقدانه می تواند بر سطح رضایت مندی از زندگی، رفاه ، خشنودی و توانایی کنار آمدن با مشکلات تاثیر چشمگیری داشته باشد. خوش بینی زندگی شما را دگرگون می کند. احساس رضایت بیشتر ، آرامش بیشتر ، فشارخون پایین تر ، درد کمتر ، سرماخوردگی کمتر و خواب بهتر حداقل فواید خوش بینی است. به احساسات مثبت در طول روز واکنش نشان دهید و آن را بیشتر کنید. یک فکر مثبت ، احساس خوشایند بعدی را به همراه می آورد. هرگز درباره خود کلی گویی نکنید (من هرگز نمی توانم رابطه مناسبی با دیگران داشته باشم) زود نتیجه نگیرید (من نمی توانم این کار را تمام کنم) و یا بدون دلیل فکر و خیال نکنید. هر کاری که افکار منفی را از ذهن شما پاک کند ، مفید است. اگر خود انتقادگر قوی دارید یک لحظه تامل کنید ، یک نفس عمیق بکشید ، آرام بگیرید و سعی کنید روی جنبه های ایده آل زندگی خود متمرکز شوید. احساس کنید به ایده آلی که می خواهید بیش از هر زمان دیگر نزدیک شده اید. کمتر کار کنید ، کمتر درآمد کسب کنید ، کمتر پس انداز کنید و در مقابل وقت بیشتری را با خانواده خود بگذرانید. اهداف خود را دنبال کنید اما به یاد داشته باشید اهداف برای ادامه سفر زندگی ضروری است و نه نتیجه گیری از آن. اگر فقط برای دریافت چک حقوق آخر ماه کار می کنید ، سعی کنید راهی بیابید که رسالت و تعهد خود را مشخص کنید. فعالیتی که همه حواس و توان شما را به کار بیندازد و در آن موفق باشید. رانندگی ، گوش دادن به موسیقی ، نقاشی کردن و یا هر کار دیگری که دوست دارید. شادی یک جاده باریک نیست که فقط یک راه ورودی داشته باشد و یا قله نیست که مستقیم به سمت آن بروید. باید راه های متفاوتی را برای رسیدن به شادی انتخاب کنید. شرایط را فراهم کنید تا به سراغ شما بیاید. انتشارات نسل نواندیش