ته چین بال مرغ با باقلا پلو

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2869.jpg


    یک وعده غذای خوشمزه که بالهای سرخ شده در کف قابلمه خیلی خیلی خوشمزه اند .


    آماده سازی : 20 دقیقه
    پخت : 40 دقیقه


    مواد لازم جهت تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو برای 5 نفر :

    برنج 3 پیمانه
    بال مرغ 15 عدد
    باقلا سبز تمیز کرده 275 گرم
    شوید خشک به میزان لازم
    پیاز رنده شده 1 عدد
    نمک و فلفل به میزان لازم
    آبلیمو به میزان لازم
    آویشن به میزان لازم


    طرز تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو :
    ابتدا بالهای مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران مزه دار کنید و به مدت چند ساعت یا اگر می توانید یک شبانه روز در یخچال قرار دهید.

    قابلمه برای برنج را آب کرده و بعد از جوشیدن برنج و باقلا را ریخته کمی که نرم شد آبکشی میکنیم سپس شوید را اضافه می کنیم و مواد را آهسته زیرو رو می کنیم .

    حالا قابلمه را چرب کرده و بالها را مرتب می چینیم و بعد برنج را می ریزیم و کمی فشار می دهیم اگه بخواهیم داخل فر بپزیم با فویل می پوشانیم .

    چند سوراخ ایجاد کرده و بعد در فر با حرارت 150 به مدت 40 دقیقه می پزیم. یا به صورت معمول روی گاز دم می کنیم.