یک وعده غذای خوشمزه که بالهای سرخ شده در کف قابلمه خیلی خیلی خوشمزه اند . آماده سازی : 20 دقیقه پخت : 40 دقیقه مواد لازم جهت تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو برای 5 نفر : برنج 3 پیمانه بال مرغ 15 عدد باقلا سبز تمیز کرده 275 گرم شوید خشک به میزان لازم پیاز رنده شده 1 عدد نمک و فلفل به میزان لازم آبلیمو به میزان لازم آویشن به میزان لازم طرز تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو : ابتدا بالهای مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران مزه دار کنید و به مدت چند ساعت یا اگر می توانید یک شبانه روز در یخچال قرار دهید. قابلمه برای برنج را آب کرده و بعد از جوشیدن برنج و باقلا را ریخته کمی که نرم شد آبکشی میکنیم سپس شوید را اضافه می کنیم و مواد را آهسته زیرو رو می کنیم . حالا قابلمه را چرب کرده و بالها را مرتب می چینیم و بعد برنج را می ریزیم و کمی فشار می دهیم اگه بخواهیم داخل فر بپزیم با فویل می پوشانیم . چند سوراخ ایجاد کرده و بعد در فر با حرارت 150 به مدت 40 دقیقه می پزیم. یا به صورت معمول روی گاز دم می کنیم.