طرز تهیه كوكو پيازچه

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2855.jpg


    مواد لازم :

    پیازچه ۴۰۰ گرم
    تخم مرغ ۵ الی۶ عدد
    گردوی خرد شده ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری
    آرد ۳ قاشق غذا خوری
    نمک و زردچوبه و ادویه به میزان لازم
    روغن کرمانشاهی یا کره یا روغن مخصوص سرخ کردن ۱ قاشق مربا خوری

    طرز تهیه :
    قسمت ریشه دار پیازچه ها را جدا کنید و بقیه قسمت ساقه را به همان شکل باقی بگذارید تا مانع نفوذ آب و آلودگی به داخل پیازچه در هنگام شستن شود . بعد از اینکه با دقت شسته و خشک شد . پیازچه ها را به اندازه دلخواه ریز کنید و با آرد و نمک و زردچوبه و ادویه و گردو مخلوط کنید . و در آخر تخم مرغ را اضافه کنید.

    در ماهیتابه رژیمی مقدار کمی روغن بریزید و شعله را کم کنید و ماهیتابه را روی آن گذاشته و مواد را در ماهیتابه ریخته و سطح آنرا صاف کنید و درب آنرا ببندید و صبر کنید تا کاملاْ بپزد سپس کوکو را وارونه کرده و سمت دیگر آنرا هم بپزید .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2856.jpg