مواد لازم : پیازچه ۴۰۰ گرم تخم مرغ ۵ الی۶ عدد گردوی خرد شده ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری آرد ۳ قاشق غذا خوری نمک و زردچوبه و ادویه به میزان لازم روغن کرمانشاهی یا کره یا روغن مخصوص سرخ کردن ۱ قاشق مربا خوری طرز تهیه : قسمت ریشه دار پیازچه ها را جدا کنید و بقیه قسمت ساقه را به همان شکل باقی بگذارید تا مانع نفوذ آب و آلودگی به داخل پیازچه در هنگام شستن شود . بعد از اینکه با دقت شسته و خشک شد . پیازچه ها را به اندازه دلخواه ریز کنید و با آرد و نمک و زردچوبه و ادویه و گردو مخلوط کنید . و در آخر تخم مرغ را اضافه کنید. در ماهیتابه رژیمی مقدار کمی روغن بریزید و شعله را کم کنید و ماهیتابه را روی آن گذاشته و مواد را در ماهیتابه ریخته و سطح آنرا صاف کنید و درب آنرا ببندید و صبر کنید تا کاملاْ بپزد سپس کوکو را وارونه کرده و سمت دیگر آنرا هم بپزید .