طرز تهیه بقچه بادمجان

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2845.jpg


    بقچه بادمجان پیش غذایی شیک و خوشمزه است .


    آماده سازی : 45 دقیقه
    پخت : 30 دقیقه

    مواد لازم جهت تهیه بقچه بادمجان برای 5 نفر :

    بادمجان 2 عدد
    سفیده تخم مرغ 1 عدد
    زعفران به میزان لازم
    گوشت چرخ کرده 200 گرم
    پیاز 2 عدد
    سیر 2 عدد
    گوجه فرنگی 2 عدد
    اورگانو به میزان لازم


    طرز تهیه بقچه بادمجان :
    بادمجانها را به سفيدهء تخم مرغ و زعفران آغشته ميكنيم و در روغن سرخ مي كنيم اين طورى اصلاً روغن جذب بادمجان ها نمی شود و خوش رنگ هم می شود.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2846.jpg

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2847.jpg


    سفيده تخم مرغ با زعفران

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2848.jpg


    مواد گوشتی: گوشت پياز داغ ، سير خردشده، فيلهء گوجه فرنگى ، اورگانو و زعفران

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2849.jpg


    بادمجانها را بصورت + روى هم قرار مي دهيم و از مواد گوشتى كمى وسط آن گذاشته و بقچه ميكنيم.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2850.jpg

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2851.jpg

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2852.jpg


    میتوانیم روی بقچه های بادمجان پنیر پیتزا هم بریزیم .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2853.jpg

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2854.jpg