بقچه بادمجان پیش غذایی شیک و خوشمزه است . آماده سازی : 45 دقیقه پخت : 30 دقیقه مواد لازم جهت تهیه بقچه بادمجان برای 5 نفر : بادمجان 2 عدد سفیده تخم مرغ 1 عدد زعفران به میزان لازم گوشت چرخ کرده 200 گرم پیاز 2 عدد سیر 2 عدد گوجه فرنگی 2 عدد اورگانو به میزان لازم طرز تهیه بقچه بادمجان : بادمجانها را به سفيدهء تخم مرغ و زعفران آغشته ميكنيم و در روغن سرخ مي كنيم اين طورى اصلاً روغن جذب بادمجان ها نمی شود و خوش رنگ هم می شود. سفيده تخم مرغ با زعفران مواد گوشتی: گوشت پياز داغ ، سير خردشده، فيلهء گوجه فرنگى ، اورگانو و زعفران بادمجانها را بصورت + روى هم قرار مي دهيم و از مواد گوشتى كمى وسط آن گذاشته و بقچه ميكنيم. میتوانیم روی بقچه های بادمجان پنیر پیتزا هم بریزیم .