مواد لازم : نخود و لوبیا از هر کدام یک پیمانه کشمش یک پیمانه گوشت چرخ کرده 350 گرم قیسی 100 گرم چغندر یک عدد کوچک هویج سه عدد متوسط سبزی آش شامل اسفناج، تره، جعفری و گشنیز 700 گرم آرد برنج نصف پیمانه شکر نصف فنجان آرد یک تا دو قاشق غذا خوری آبغوره یک لیوان نعنا داغ 5 قاشق غذا خوری پیاز یک عدد ریز خرد شده نمک، فلفل و روغن به میزان لازم طرز تهیه : نخود و لوبیا را از قبل خیس کنید و بعد بپزید . در نیمههای پخت، آرد برنج را با مقداری آب مخلوط کنید تا کاملا حل شده و سپس هویج و چغندر نگینی خرد شده و نمک و فلفل را به آش اضافه کرده و بگذارید با حرارت ملایم پخته شود. گوشت را هم با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و آرد مخلوط و سر گنجشکی درست کنید و تفت دهید. قیسی و کشمش را هم تفت دهید و به آش اضافه کنید. سبزیها را پس از پاک کردن و شستن، به آش افزوده و برای چاشنی هم شکر و آبغوره را در انتها اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد. آش را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با پیاز سرخ شده و نعنا داغ تزئین و میل کنید.