طرز تهیه آش قلیه گیلانی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2843.jpg


    مواد لازم :

    نخود و لوبیا از هر کدام یک پیمانه
    کشمش یک پیمانه
    گوشت چرخ‌ کرده 350 گرم
    قیسی 100 گرم
    چغندر یک عدد کوچک
    هویج سه عدد متوسط
    سبزی آش شامل اسفناج، تره، جعفری و گشنیز 700 گرم
    آرد برنج نصف پیمانه
    شکر نصف فنجان
    آرد یک تا دو قاشق غذا خوری
    آبغوره یک لیوان
    نعنا داغ 5 قاشق غذا خوری
    پیاز یک عدد ریز خرد شده
    نمک، فلفل و روغن به میزان لازم

    طرز تهیه :
    نخود و لوبیا را از قبل خیس کنید و بعد بپزید .
    در نیمه‌های پخت، آرد برنج را با مقداری آب مخلوط کنید تا کاملا حل شده و سپس هویج و چغندر نگینی خرد شده و نمک و فلفل را به آش اضافه کرده و بگذارید با حرارت ملایم پخته شود.


    گوشت را هم با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و آرد مخلوط و سر گنجشکی درست کنید و تفت دهید.
    قیسی و کشمش را هم تفت دهید و به آش اضافه کنید.


    سبزی‌ها را پس از پاک کردن و شستن، به آش افزوده و برای چاشنی هم شکر و آبغوره را در انتها اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد.
    آش را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با پیاز سرخ شده و نعنا داغ تزئین و میل کنید.